Šok pro Angličany! Opory nemohou nastoupit

0

Zítřejší duel mezi Anglií a Českou republikou, který rozhodne o vítězi skupiny D, bude muset výběr Albionu absolvovat bez dvou hráčů, z nichž minimálně jeden je pro Garetha Southgatea klíčovým. O koho se jedná a co je důvodem jejich absence?

Prvním z plejerů, kteří do následujícího utkání nezasáhnou, je Ben Chilwell. Krajní obránce a vítěz Ligy mistrů s Chelsea, kde si vybudoval pevné místo v základní sestavě, se však na šampionátu přízně kouče Southgatea netěší a do turnaje zatím nezasáhl.

 

Jaroslav Šilhavý si však jistě oddechl, když si ze seznamu potencionálních hrozeb pro zítřejší mač mohl odškrtnout i mladého Masona Mounta. Absence komety Chelsea a jednoho ze strůjců finálového vítězství v nejprestižnější fotbalové soutěži bude anglického lodivoda dozajista bolet a naruší mu taktické plány. Je však nutno dodat, že Albion disponuje i na lavičce náhradníků obrovskou kvalitou, a Southgate by měl umět najít adekvátní záplatu.

 

Oba borci nemohou nastoupit z důvodu karantény, jelikož přišli do styku se skotským Billym Gilmourem, mimochodem další z mladičkých hvězd "Blues", který byl pozitivně testován na koronavirus.

 

Nepříjemná zpráva zastihla anglické reprezentanty na pondělním tréninku. Podobně tomu bylo i u 25 zbývajících Skotů, jejichž kontakt s Gilmourem však nebyl vyhodnocen jako blízký. Kladete si otázku, jak nemohl být kontakt se spoluhráči ze Skotska považován za blízký, když spolu tým trénuje, převléká se v šatnách, potkává se při jiných činnostech, atd.? Správná otázka, na kterou znají odpověď pouze úřady v Anglii.

 

Zajímavostí je, že skotský kapitán Andy Robertson v pondělí smazal video na Instragramu, na němž s Gilmourem a Johnem McGinnem hraje stolní tenis. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou