Sparta vstoupí do boje o Evropu

0

Již dnes od 20:30 zahájí pražská Sparta svou pouť předkoly Ligy mistrů. Její první překážkou za vysněnou účastí v nejprestižnější fotbalové soutěží bude rakouský Rapid Vídeň. 

Oba celky okusily Ligu mistrů naposledy v sezóně 2005/06, od té doby však ani Rapid, ani Sparta, nedokázali přejít přes záludná předkola. 

 

Spartě budě chybět útočík Juliš a defenzivní plejeři Pavelka s Čelůstkou, který si přivezl zranění z nedávného Mistrovství Evropy a trénuje zatím individuálně. 

 

Čeští fotbaloví fanoušci také vlastně poprvé okusí novinku, kdy již nebudou o postupujícím v případě remízy rozhodovat vstřelené branky na hřišti soupeře. Nově se při shodném počtu vstřelených gólů za dvojzápas půjde automaticky do prodloužení, nehledě na výsledky z jednotlivých zápasů. 

 

Sázkové kanceláře mírně favorizují Rapid, nutno však říci, že je to zejména díky domácímu prostředí. Podle trenéra ACS Pavla Vrby jsou šance 50 na 50. 

 

Přímý přenos dnešního duelu nabídne stanice Sport 1, následná odveta se odehraje příští středu rovněž ve 20:30 a na stejné televizní stanici. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou