"Od plotny" do Tokia!

0

Česká republika bude mít přeci jen své zastoupení v olympijském fotbalovém turnaji. Nejedná se však o hráče, nýbrž o rozhodčí, která v roce 2016 vzbudila velké vášně. 

Lucie Ratajová se coby fotbalová sudí podívala i na Olympijské hry v Rio de Janeiru, její povolání na letošní hry do Japonska však nečekala. "Opravdu jsem to nečekala, protože jsem si myslela, že se jako rozhodčí můžu dostat na olympiádu jednou za kariéru", uvedla rodačka z Benešova. 

 

Do povědomí tuzemských fanoušků vstoupila asi nejvíce roku 2016, kdy v duelu Brna se Spartou, který nakonec skončil smírně 3:3, chybně neodmávala ofsajdy. Komise rozhodčích Ratajové zastavila činnost na čtyři zápasy a své si vyslechla například od sparťanského Lukáše Váchy, který ji poslal "k plotně". 

 

Doposud v české nejvyšší mužské soutěži nastoupila do osmdesátky zápasů. Po zavedení "videa" ve fotbale je delegována rovněž jako asistent videorozhodčího. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou