VIDEO: Rapid "dostal Peška", do hry se chystá Plzeň a Slovácko

0

Středeční večer byl ve znamení odvetného utkání pražské Sparty, která hostila Rapid Vídeň. Úvodní duel zvládli lépe hosté, kteří zvítězili poměrem 2:1 a ACS tak čekal nelehký úkol. Zápasy na evropské scéně dnes odehraje rovněž Plzeň, jež změří síly s Brestem, a Slovácko. Družina trenéra Svědíka se na svém stadionu pokusí odčinit prohru z minulého týdne. Soupeřem mu bude Plovdiv. 

Pražané v pohledném a poměrně důrazně hraném duelu dokázali smazat jednogólové manko a postoupit do další fáze kvalifikace Ligy mistrů, kde se střetnou s Monakem. V úvodním poločase rozhodčí Madden nařídil po faulu na Peška pokutový kop, který bezpečně proměnil Karlsson. Postupový gól vstřelil v 81. minutě výborně hrající Pešek a vzhledem k neproměněné šanci Petroviče v samém závěru mohla na Letné vypuknout bouřlivá oslava. 

 

Sestřih utkání Sparta - Rapid 

 

Plzeňská Viktoria před týdnem domácí zápas s běloruským Brestem i přes nepovedenou druhou půli zvládla a bude hájit jednogólový náskok. Hrát se však nebude v zemi diktátora Lukašenka, nýbrž v arménském Jerevanu. Sázkové kanceláře výrazně favorizují Západočechy, kteří by měli využít svých předchozích zkušeností z evropských bojišť a postoupit. 

 

Předzápasová tisková konference Viktorie

 

Slovácko sahalo v úvodním zápase se silným Plovdivem po zasloužené remíze, v úplném závěru však přišel šok, když Vitanov trefil těžký volej a přisoudil tak výhru Bulharům. Uherské Hradiště však bude jistě hnát domácí k senzačnímu postupu. Slovácku věří i sázkové kanceláře, když na jeho výhru vypsaly kurz kolem 1,70 ku jedné. 

 

Předzápasová tisková konference Slovácka


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou