Další prohra Zavidova, tentokrát na půdě skvěle bránících Jedomělic

0

Pečlivá obrana a výborně provedené brejky, to stálo za vítězstvím domácího Sokola Jedomělice 3:2 nad FC Zavidov 05, po úvodní remíze domácí podruhé bodovali, tentokrát za plný počet, pro hosty jde o druhou porážku v řadě a po druhém kole 1.B třídy skupiny A Středočeského kraje tak zůstavají bez bodu. 

Zavidov se musel v zápase druhého kola obejít bez svého kapitána Korčáka, jinak však do Jedomělic dorazil téměř kompletní. Taktika dlouhých nakopů se úplně míjela účinkem především díky výborné a především velice pečlivé obraně domácích. Ta jim umožnila již 5. minutě zahrozit z brejku, který však Dragoun prozatím neproměnil. Přes počáteční zaskočení precizním bráněním domácích se hosté nepřestávali snažit proniknout před domácího brankáře Pospíšila, ani Hanych však neskóroval, když ho z volného přímého kopu vychytal právě Pospíšil. 

První gól viděly zcela zaplněné tribuny v Jedomělicích až, když Erba proměnil další z mnoha brejků domácích a hostujícího gólmana Krause nadvakrát prostřelil. Jelikož se hostům podažilo po krásné fotbalové akci brankou Neveďala, kterému přesně přihrával Devera, vyrovnat, šlo se do šaten za stavu 1:1  

Zavidov v druhé půli tlačil seč mu síly stačily. Za příliš vysoké nasazení v tomto snažení uviděl dokonce Petr Hornof v 53. minutě žlutou kartu, gól však toto snažení nepřineslo. Radost měli opět fanoušci domácí, a to po fotbalové nádherném gólu jedomělického Milfaita. Další dění zápasu poznamenala dramatická situace, hostující hráč Jelínek byl v 73. minutě atakován a Zavidov se marně snažil reklamovat faulovou situaci, rozhodčí Kamil Orálek však nechal utkání pokračovat z čehož vzápětí Jedomělice udeřili potřetí. Zahradník zvýšil už na 3:1. Hostům se v následném tlaku podařilo ještě snížit díky dalšímu gólu Neveďala, vyrovnat se jim však nepodařilo. 

 Sokol Jedomělice - FC Zavidov 05 3:2

 V kabině domácích panovala po vítězství dobrá nálada, na svém instagramu, si jedoměličtí sice postěžovali na nízkou efektivitu svých brejků, jinak si ale pochvalovali plné tribuny, atmosférů i krásné fotbalové momenty. Jejich obranná taktika zdá se zatím vychází a Sokol Jedomělice se tak může těšit na třetí kolo, ve kterém zavítá na půdu Velkého Přítočna. 

O poznání hustší atmosféra patrně panuje v kabině Zavidova. Ten zatím zůstává bez bodu a ke starostem o první body v zápasu proti Baníku Lubná může přibít také hledání trenéra. Hlavní kouč Zavidova Daniel Devera neskrýval po zápase rozhořčení nad přístupem některých hráčů, když konstatoval

 „Dnes nebudu řešit výkon ani prohru, Pokud bude nadále trvat takový přístup k tréninkům a zápasům, bude to už beze mě“!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou