Vedení týmu Řepiště se shodlo na velmi dobře odehraném zápase

0

Ve Vratimově fotbalistě Řepiště nic nepodcenili a fotbalem se doslova bavili. Výsledkem 1:6 se posunuli na 2. místo v tabulce.

"Velmi dobré utkání, hrálo sa rychle nahoru dolu. My sme boli vynikajúcí v koncovke, ale aj domáci mali šance. 

Ale myslím si, že 3 body pre nás sú zaslúžené," trenér mužstva Pavel Bugań.

 

 

"Myslím, že jsme nic nepodcenili a od začátku hráli zodpovědně, kombinačně, byli jsme lepší na balónu.
Naštěstí po nevyužité penaltě jsme hned vzápětí dali první branku a do poločasu ještě jednu. Po změně stran jsme nevyužili dobře příležitosti, ale i přesto jsme dali soupeři 6 branek.
Mrzí akorát inkasovaný gól, jinak jsme spokojeni se 3 body z venkovního hřiště a vyhraného derby zápasu," vedoucí muštva.

 

 

"Zápas se mi hodnotí dobře, protože jsme vyhráli druhý zápas za sebou a dostáváme se na přední pozice v tabulce. I přes vysoké skóre se ale výhra nerodila lehce. Soupeř z Vratimova byl skvěle kondičně připraven a do brankových šancí jsme se dostávali zřídka. Paradoxně hned po neproměněné penaltě jsme se ujali vedení a do poločasu ještě náskok navýšili. Do druhého dějství jsme skvěle vstoupili a přidali další góly.
Tleskám soupeři, který ani za stavu 0:4 nic nevzdával a zápas nezabalil. Naše zkušené mužstvo si ale už utkání pohlídalo a dovedlo k pohodové výhře," uzavřel kapitán týmu.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou