Plzeň kraj - 1.A třída – Hráčem kola je Milan Kubaň!

0

Hlasování v ideální sestavě kola bylo ukončeno a vy jste svými hlasy rozhodli o vítězi třiadvacátého kola. Podobně jako před týdnem je jím pačejovský Kubaň, nyní ovšem ne Jaroslav, ale bratranec Milan! Stříbrnou pozici získal zástupce Chodského Újezda Martin Trejbal, bronz si odnesl forvard Svéradic Vlastimil Beránek. 

 

 

 

 

 

Milan Kubaň - Pačejovský obránce vzal na sebe zodpovědnost po sedmdesáti minutách hry a dalekonosnou ranou ze třicet metrů rozhodl o vítězství svého týmu trefením horního růžku branky. Ta mu vynesla jednatřicet procent vašich hlasů. 

 

Martin Trejbal – Ve veledůležitém utkání zachoval za vyrovnaného stavu chladnou hlavu a proměněnou penaltou zajistil pro svůj Chodský Újezd tři body. Prosadil se i v minulém utkání, to však na bod nestačilo. Druhou příčku mu zajistilo devatenáct procent vašich hlasů.

 

Vlastimil Beránek – Dravý forvard Svéradic zaznamenal jediný hattrick kola, když si vždy poradil s rychlým protiútokem svého týmu. Navíc se prosadil ve všech dubnových zápasech. Od vás si tím vysloužil sedmnáct procent hlasů.     


 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou