Bitvu o muže kola vyhrál Ondřěj Přichystal

0

     Neskutečná bitva v hlasování o muže 21.kola KP se rozpoutala mezi našimi čtenáři. Nakonec v ní uspěl Ondřej Přichystal ze Sparty Brno s nějtěsnějším náskokem před Janem Kubíčkem s Jevišovic.

1. Ondřej Přichystal , Sparta Brno - 30% hlasů

Ondřej Přichystal nastartoval dvěma brankami , v prvních pěti minutách, cestu za třemi Sparty Brno v souboji s Kuřimí. Luxusní náskok 2:0 poté jeho spoluhráči přetavili v jasné výhru o tři branky.

2. Jan Kubíček, Fotbal Jevišovice - 29% hlasů

Přišel, viděl a vyrovnal. Jan Kubíček vstoupil do zápasu s Baníkem Dubňany až v 67 minutě, ale byl u všeho podstatného, co se na hřišti odehrálo. V závěru zápasu zajistil hlavičkou  bod pro svůj tým. 

3. Martin Hodek, Sparta Brno - 9% hlasů

Do zápasu s Kuřimí se nijak střelecky nezapsal. Byl , ale tahounem svého mužstva od první do poslední minuty. Velkou měrou svým výkonem přispěl k výhře Sparty Brno v 21 kole KP.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou