Pohár PKFS - 1. kolo: Sušice nadělila devítku, překvapení v Malesicích a na Smíchově. Kdo postupuje dál?

0

Ke konci února roku 2022 odstartoval tradiční Pohár Plzeňského krajského fotbalového svazu, který v 1. kole znamenal souboj 28 celků. Jen polovina mohla postoupit dál a v odehraných utkání se událo několik překvapení.

Jednotlivá odehraná utkání a jejich výsledky si můžete přečíst v přiložené galerii. Za zmínku však například stojí vysoké debakly, které utržily Mrákov se Žákavou. 

 

Mrákov, jako účastník "áčkové" skupiny 1.B třídy se střetl s týmem ze Sušice, který se díky povedenému závěru podzimu vyšvihl na osmou příčku 1.A třídy. Celek z klatovska nejen že ukázal rozdíl mezi oběmi soutěžemi, ale soupeře poslal domů s výpraskem 0:9. Jistou roli ve vysokém vítězství hrálo i pro Sušici domácí prostředí, leč byl dle zápisu Mrákov domácím týmem. Hrálo se totiž na sušické umělce.

 

Zastřílela si i Lhota, která se utkala s Blovicemi. Celek z krajského přeboru dal soupeři z 1.B třídy čuchnout jen první poločas, ale ve druhém už svého soupeře přestřílel. Celkem v utkání padlo 10 branek.

 

Rozdíl mezi Žákavou a Kralovicemi jsou pouhé 2 body, přesto Kralovičtí na umělce v Žihli nastříleli 5 branek, kdy na čtyřech se podílel David Běláč. Severoplzeňský celek tak oplatil Žákavé podzimní porážku 6:0 a podívá se do druhého kola, kde se střetne s plzeňským Smíchovem.

 

Právě Smíchov, který vévodí 1.B třídě sk. C, si na petřínské umělce poradil s přeborovým Nepomukem, kterého dokázal porazit 3:0.

 

Dalším svrženým týmem krajského přeboru hned v 1. kole je Horní Bříza. Ta i přes početní výhodu v závěru utkání nedokázala na domácí umělce proti Malesicím skórovat a po výsledku 1:1 došlo na penaltový rozstřel, který hornobřízský trenér Aleš Zach vůbec nemá rád. Jeho tým potvrdil nechuť tohoto rozhodovacího způsobu a pustil po penaltovém výsledku 4:3 svého soupeře z Malesic do druhého kola, kde se střetne s dalším přeborovým celkem z Nýrska.

 

A kde se bude hrát 2. kolo Poháru PKFS se dozvíte v galerii, kde je kompletní rozpis druhého kola.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou