TJ Pátek dostal před začátkem soutěže pořádnou facku. Dokáže být v soutěži lepši?

0

Po podzimu jim patří 9. příčka a a největší problémy měli v útoku. Řeč je o týmu z Pátku, kterému se příprava až na jedno hodně nepovedené utkání vydařila dobře a hrající předseda klubu Jaroslav Bulíř doufá v klidnou záchranu a v co nejlepší předváděnou hru.

Pátek odehrál tři přípravné utkání, v prvním podlehl Červeným Janovicím 1:4, poté si poradil s Velenicemi 2:1 a nakonec přišel zápas na který budou chtít hráči i nový domácí trenér co nejrychleji zapomenout - výprask od Hlízova 0:8. V klubu doufají, že když podobná rána a špatný výkon přišel už v přípravě, tak v soutěži to bude o hodně lepší.

 

V Pátku pro to dělají všechno. Zapojují další a další dorostence, dobře trénují a  přivedli dvě posily - brankář Václav Krch z Chlumu u Třeboně a hráč do pole Přemysl Papoušek ze Sokola Křečkov. Klub naopak opustil Jan Ryšánek, který zamířil do Slovanu Lysá n. L. 

 

Pravděpodobně největší změnou je angažování nového hlavního trenéra, Luboš Vondra musel funkci položit kvůli pracovním povinnostem a tým převzal Jiří Pařízek. Ten doufá hlavně ve větší počet vstřelených branek a má za úkol dovést tým ke klidné záchraně.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou