Čtvrtfinále Poháru PKFS se blíží. Koho svedl los proti sobě a jak dopadla utkání 2.kola?

0

Posledním odehraným utkáním 2.kola Poháru PKFS bylo střetnutí Slovanu Plzeň s Postřekovem, které se odehrálo 22.3.2022. Od té doby všechny vítězné týmy netrpělivě očekávaly, koho jim los přidělí do čtvrtfinálového klání. Los proběhl 28.3.2022 a zde jsou jeho výsledky.

Stejně jako v předchozím ohlédnutí za prvním kolem poháru se i dnes podíváme zpětně na výsledky jednotlivých klání kola druhého. Výsledky spolu se střelci a případnými červenými kartami naleznete v galerii. 

 

Většinautkání proběhla dle papírových předpokladů, až na utkání Radnic s Chotíkovem, které proti sobě poslalo týmy ze stejné soutěže s podobným bodovým ziskem a nebylo zde tedy předem jasné, jak utkání dopadne, a také střetnutí Tachova s Černicemi, kde se projevila síla druhého celku 1.A třídy, jenž touží po postupu nejen mezi krajskou smetánku.

 

Radnice přivítaly svého soupeře na umělce v Rokycanech a vlítli na něj s velkou parádou. Ovšem dosti slátané mužstvo, kde díky velké marodce chyběla snad polovina hráčů soupisky "Áčka", časem přestávalo hostům stačit a to i přesto, že hosté po jedné ze strkanic dohrávali půl hodiny v početní nevýhodě. Chotíkov nakonec zkušeně na malé rokycanské umělce utkání zvládl.

 

Překvapení se urodilo na umělém hřišti Senco Dobravka, kde se potkaly Černice s Tachovem. Hosté, které ženou výborné výsledky z 1.A třídy, si na tým z krajského přeboru vyšlápli takovým způsobem, že jim nadělili kanára.

 

Jak myslíte, že dopadnou čtvrtfinálová klání? Rozlosování jednotlivých zápasů naleznete v galerii.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou