Kovaný sparťan,který nic nevzdává, to je Ondřej Přichystal.

0

    Muž 21 kola KP by si jednou rád zahrál se svým bratrem. Spartě Brno je věrný od útlého věku a když vidí míč, tak neodolá a musí do něho kopat. Kulatý nesmysl ho naprosto oovládá. Ač věkem ještě mladlý, tak ví, že v životě nic nevzdá. To je Ondřej Přichystal., se kterým vám přinášíme rozhovor.

Představte se nám. 
 Je mi 22 let, jsem svobodny, pracuji jako skladník, s fotbalem sem začínal v 5 letech v Zemanu Brno který se později spojil se Spartou Brno a i já sem přešel právě tam. Ve Spartě jsem strávil celou svoji dosavadní kariéru kromě jednoho půlročního hostování v Bystrci, která v té době hrávala divizi. Mezi moje záliby patří mimo fotbalu ještě všechny podobné hry, kde se kope do toho kulatého nesmyslu (futsal, malá kopaná).

 

Měl jste ( nebo máte) nějaká fotbalové přání. 

Tak moje přání je si jednou zahrát s bratrem v jednou útoku.

 

Na jakého člověka, trenéra, spoluhráče apod. nejvíce vzpomínáte? 

Nejraději vzpomínám na mé spoluhráče a naší partu ,se kterou jsem hrál od přípravky až po dorost. S touto partou jsme toho hodně vyhráli. Musím také zmínit pány trenéry Kocába a Baláka, kteří mě toho hodně naučili. 

 

V minulém kole jste vsítil dvě branky, jak se vám to povedlo, popište je. 

První branka padla hned po rozehrávce kdy jsme soupeři sebrali balón a David Cupák mě našel přihrávkou ve vápně a já střelou s úhlu prostřelil gólmana. A druha branka byla prakticky stejná.

 

Spartě se nyní mimořádně daří, myslíte na postup? 

Tak na postup nemyslíme, my chceme především vyhrávat a uvidíme na co to bude na konci sezony stačit.

 

Jak zareagují spoluhráči na Vaše vítězství v anketě, 

Tak určitě si neodpustí nějaký fórek a určitě budu muset dát i něco do pokladny.

 

Vaše životní krédo, cíl? 

Nikdy to nevzdávej!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou