Posila pro Bohemians, do přípravy se zapojil Aleš Čermák

0

Bohemians Praha 1905 oznámili na svých facebookových strankách novou posilu, a to Aleše Čermáka z Viktorie Plzeň. Zda se bude jednat o přestup nebo hostování se dozvíme v příštích dnech.

Osmadvacetiletý záložník strávil ve Štruncových sadech pět a půl let. Na západ Čech přišel v létě 2017 ze Sparty. Předtím si vyzkoušel i hostování v Mladé Boleslavi a Hradci Králové. V lize odehrál celkem 185 utkání a vstřelil 31 branek.

 

Někdejší mládežnický reprezentant pomohl Viktorii ke dvěma mistrovským titulům a zahrál si i Ligu mistrů, pod koučem Michalem Bílkem ale nepatřil do základní sestavy.

 

Zájem o tohoto levonohého šikulu byl i z Hradce nebo Baníku, přetahovanou ale nakonec vyhráli klokani. Zda půjde o hostování či o přestup zatím nevíme.

 

Zdroje: FB Bohemians Praha 1905, iSport.cz


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou