Mužem 15. kola se stal Josef Mojžíš

0

Zatím nejvyrovnanější hlasování se odehrálo ve volbě Muže 15. kola. První místo nakonec patří Josefu Mojžíšovi z Lipí. O 8% hlasů méně získal Lukáš Komrska z Boršova. Nejlepší trojici uplynulého kola pak doplnil střelec hattricku David Brom z B týma Týna.

1. Josef Mojžíš ( TJ Sokol Lipí ) - 39% hlasů

Ačkoli jeho místo na hřišti je na stoperu, v zápase v Dívčicích musel vinnou marodky zaskočit v brance místo zraněného Macháčka. Jen 10 minut ho dělilo od vychytané nuly, kterou mu překazil až z penalty domácí Hezoučký. I přesto slavilo Lipí vítězství 3:1.

2. Lukáš Komrska ( FK Boršov nad Vltavou ) - 31% hlasů

Druhé místo obsadil v naší anketě další defenzivní hráč. Lukáš Komrska, stejně jako kdysi jeho otec Jiří, nastupuje v obraně. V zápase se Žabovřeskami podal hodně dobrý výkon, což ocenil i trenér Boršova Milan Trefný.

3. Daniel Brom ( FK Olympie Týn nad Vltavou ) - 13% hlasů

Záložník B týmu Olympie byl hlavní hvězdou zápasu proti Pištínu. Na své konto si v prvním poločase připsal čistý hattrick a ve druhém poločase měl prsty i ve zbylých dvou brankách. 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou