Béčko Viktorky na úvod přípravy vyzvalo účastníka krajského přeboru

0

Béčko plzeňské Viktorky má za sebou první připravný zápas. Tým, který útočí na postup do druhé nejvyšší soutěže vyzval v Luční ulici účastníka krajského přeboru, Rapid Plzeň.

 

Zápas měl od začátku jasného favorita, což se projevilo zhruba 3 minuty po úvodním hvizdu. Sám na brankáře běžel a za záda brankáře Lišky zakončil Tadeáš Pospíšil. Neuběhlo ani 10 minut a viktoriáni se radovali podruhé. Balón se vápně odrazil znovu k Pospíšilovi, který střelou k tyči nedal brankáři šanci.

Poté si dali střelci na několik minut pauzu. V tlaku pokračovala Viktorka, také Rapid ale dokázal zahrozit, leč bez většího výsledku.

Až několik chvil před koncem poločasu se do odraženého míče opřel Adam Čihák, který podobným gólem jako před ním Pospíšil upravil poločasové skóre na 3:0.

 

Do druhého poločasu oba týmy prostřídaly. Viktoria na hřiště poslala převážně dorostence, Rapid na hřiště poslal Peška, Holíka, Nového, Vebera a Zunu. A právě poslední jmenovaný se krátce po začátku druhého dějství střelecky prosadil, když do odkryté brány doklepl střílený centr Kleknera.

Třígólové vedení si vzala Viktoria brzy zpět. Nedorozumění v rozehrávce potrestal Houdek.

Houdek měl prsty i v pátem gólu domácích. Ve vápně byl poslán k zemi, nařízenou penaltu pak proměnil nekompromisní střelou doprostřed Keltyčka.

Gólovou tečku za zápasem udělal Kobes, který po dobře a rychle sehrané akci zužitkoval centr ze strany a gólem do prázdné brány zvyšoval na 6:1.

 

"Pro naše kluky i Rapid jako takový to byl určitě hodně atraktivní možná až sváteční zápas, protože s mužským mužstvem FCVP se nehraje každý den a ani každý rok. Zápas probíhal asi podle očekávání, kdy domácí od začátku diktovali tempo hry, kombinovali a byli celkově pohyblivější a vstřelili za poločas 3 góly a několik dalších šancí zahodili. My jsme se snažili zodpovědně bránit pokoušeli se o nějaký brejk, který nám vyšel až ve druhé půli po pohledné akci na pravé straně a doklepnutí do prázdné branky. Do druhé půle obě mužstva prostřídala a převaha domácích nebyla už taková jako v první půli, nicméně i tak přidali další 3 góly a zápas tak skončil pro nás, vzhledem k soutěžím, která obě mužstva hrají, celkem přijatelných 6:1.  Naše kluky jsme po zápase pochválili za nasazení a přístup, protože kůži nedali lacino a pořádně si hrábli," hodnotil utkání trenér Rapidu Pavel Šimsa.

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou