Jaro přichází a s ním také vypjaté zápasy okresního přeboru na Plzeňsku!

0

Jarní část se blíží a každý tým si přes zimu prošel náročnou přípravou na novou sezónu. Pojďme si proto shrnout, jak úspěšná byla příprava různých kádrů a také představit cíle do druhé části.

Do začátku druhé půlky sezóny vstupuje jako lídr tabulky Spálené Poříčí s celkově 34 body. Nedaleko, pouze o 2 body, na druhém místě se nachází Merklín, který hodlá na jaře přinést do své hry ještě více důrazu než v podzimní části. Cíle Merklína jsou jasné, porazit Poříčí a ujmout se vedení v tabulce. V přípravě kladl Merklín důraz hlavně na fyzickou připravenost. Merklín se na začátku března účastnil soustředění v Liblíně, kde odehrál přípravný zápas proti spojenému dorostu Třemošné a Dobřan. V napínavém duelu však pouze remizoval, a to hlavně díky dvojici dorostenců ze Třemošné, kteří v druhé půli třikrát mířili přímo do šibenice. Spálené Poříčí chce udržet první místo a svého soka z Merklína nehodlá pustit do vedení.

 

O 5 bodů níže v tabulce se nachází hned dva týmy, a to přesněji Stod a Žákava B. Oba týmy sdílejí stejný cíl, zapojit se do boje o první místa. Stod zvolil docela náročnou přípravu, tréninky začaly už 4.1 a trénovalo se třikrát do týdně v domácím prostředí. Hráči odehráli také dva přípravné zápasy, kdy proti Nýřanům podlehli 3:4 a poté se Stráží 2:3. Stod nehlásí do jarní části žádné posily, ale vrátí se hráči, kteří byli zranění. Žákava B má jeden z nejmladších týmů v soutěži, ne-li ten nejmladší ale mužstvo přesto ukázalo, že hraje rychlý a účinný fotbal. Tento mladý celek se bude snažit odpoutat od Stodu a zapojit se ve finálním boji o případný postup.

 

Poněkud níže v tabulce se nacházejí Lužany, a to přesně na 10. pozici. Lužany trénovaly v přípravě dvakrát týdně a součástí zimy bylo i přípravné utkání proti dorostu Přeštic. V tomto duelu prohrály vysoko 0:13, avšak tento divoký výsledek hodně zapříčinila velká absence hráčů z důvodu zranění či jiných okolností, cílem Lužan bude pozvednout svoji hru a dostat se na vyšší příčky v tabulce. 

 

 

Tohle byl souhrn přípravy a cílů do druhé půlky sezóny různých týmů v soutěži okresní přebor Plzeň–jih. Doufáme, že se těšíte na pokračování sezóny, a to hned prvním zápasem, který se odehraje 18.3 v 15:00, bude to duel mezi Radkovicemi a Klášterem, kde se Klášter pokusí překvapit a odpoutat se od posledního místa.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou