El statistico alias přeborovka FM

0

Statistka nuda je, má však cenné údaje. Každý týden vás budu obohacovat statistikou z posledního odehraného kola. Dozvíte se například, kde chodí nejvíce diváků, kde padlo nejvíce branek, nebo se stal ,,Řepkou´´ kola.

Přináším vám statistiky z okresního přeboru FM. Bude se jednat o statistiky, vždy z posledního odehraného kola. V okrese FM hraje 16 týmů, tudiž statistiky z 8 zápasů. V tomto kole se nám jeden zápas odložil, a tak Písek s Milíkovem, si na svůj jarní start musí počkat do následujícího víkendu.

 

V tomto kole se odehrálo 7 zápasů, kde padlo 36 branek. O 25 branek se postarali domácí týmy a jen 11 branek dali hosté. Průměr tohoto kola je 5,14 vstřelené branky na zápas. Což je slušné číslo na první kolo.

 

Nejvyšší výsledek kola se zrodil v zápase Janovice – Chlebovice 7:0. Nejvíce branek padlo v zápase Mosty – Pržno a to 9 (5:4).

Nejlepší střelec tohoto kola je Adam Puczok z Mostů u Jablunkova, který se hattrickem podílel na výhře v přestřelce, domácích v zápase proti Pržnu 5:4.

 

Návštěva prvního jarního kola je 628 diváků a to nám dělá průměr 90 diváků na zápas. Když vezmeme v potaz, že se začlo hrát brzy již v půli března, tak solidní návštěva pro první kolo.

 

Hrálo se spíše v duchu fair play a padlo ,,jen´´ 18 žlutých karet a jen jedna červená karta. Nejvíce ŽK padlo v zápase Bukovec – Smilovice a Nebory – Tošanovice. V obou utkání padli 3 ŽK. Ovšem jedinou ČK kola dostal v derby Vojkovice – Nošovice domácí kapitán Lukáš Válek, který se stává ,,Řepkou´´ kola.

 

Týmem kola jsou pro mne Tošanovice, které přetrhli šňůru dosud 100% Nebor. Z obou stran se jednalo o kvalitní utkání, ale lepším týmem s vítězným koncem a zcela zaslouženě byly hosté z Tošanovic.

 

Statistika okem fanouška: Vojkovice v tomto kole měli na soupisce 3 hokejsty, kteří dopomohli domácím k vítězství v derby nad Nošovicemi 2:1. Útočné bratrské duo jak na ledě, tak na trávě. Ondřej Sluštík a Jan Sluštík, kde třetím do party je Adam Puzoň.

 

TOP zápas pro příští kolo a zároveň pozvánka je na zápas Bukovce, který přivítá v neděli doma od 15hod Hukvaldy. Bukovec je nepříjemným soupeřem již několik sezón a doma body nerozdává. Vyhřívá se na 4. místě a sní o TOP 3. Hukvaldy po debaklu v Metylovicích mají co napravovat a tak jsem zvědav, jak se přes týden dají dokupy.

 

Hráče, kterého v zápase Bukovec - Hukvaldy sledovat? Určitě kapitána domácích a dlouholetou oporu Josefa Krenželoka. Šikovný hráč, který se nebojí hrát, umí vystřelit z větší vzdálenosti a svým přehledem na hřišti zásobuje a umí dostat své spoluhráče do slibných příležitostí.

 

pzn. : kdyby vás napadla jakákoliv statistika, kterou by jsme mohli sledovat, popřípadě vám tu chybí, klidně se podělte s námi o nápad 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou