Příprava týmu Kočí na jarní část sezóny

0

Přes kostrbatý začátek jarní přípravy, chce Kočí navázat na konec podzimní části.

Jak probíhala vaše příprava ohledně tréninků a zápasů?

Příprava jarní část začala 22. ledna, kdy měl být první trénink, jenže v tu dobu se nikomu nechtělo, a tak se tréninky odkládaly další 3 týdny. Po 3 týdnech se sice chlapi sešli v 6 lidech, ale i tak, to stálo za to, aby si záhrali nějaké to báčko. Postupem času se dělalo krásné počasí, proto se začalo chodit ve větším počtu, což vedlo k více věcím na tréninku, jako je například střelba, přihrávky a nakonec hra na dva týmy. Tréninky jsou 1 - 2 do týdne. 19. března jsme v přípravě odehráli jediné přátelské utkání proti Stárému Máteřovu. Zápas probíhal v lehčím tempu, aby se nikdo nezranil, a tak zaslouženě zápas skončil 8:1 pro Starý Máteřov. 

 

Probíhaly nějaké příchody nebo odchody?

Snažili jsme se někoho přivést do týmu, ale marně. Chtělo by to trochu omladit, protože náš tým má průměr 32 let. Naštěstí jsme skvělá parta a nikomu se nikam nechtělo, takže žádné odchody také nebyly.

 

Jaké máte cíle do jarní části sezóny?

Nejdůležitější je se hlavně udržet a hrát fotbal s poklidnou hlavou. Samozřejmě se chceme dostat, co nejvýše a hlavně, abychom bavili diváky a sami sebe.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou