Klidná příprava Heřmanova Městce vedla i k přátelskému zápasu proti Estonskému týmu JK Poseidon

0

Úspěšná dvě přípravná utkání zkusí nakopnout Heřmanův Městec k dobrým výsledkům v domácí soutěži.

Měli jste náročnou přípravu?

Tréninky probíhaly v plné parádě a to 2x týdně, kdy se nás scházelo okolo 15ti lidí. Trénink spočíval hlavně v tom, abychom nabrali fyzičku a trošku si zastříleli. Poté jsme měli dvě přátelská utkání. První zápas probíhal na hřišti v Bažantnici proti Estonskému celku, kde Heřmanův Městec těsným výsledkem vyhrál 3:2. JK Poseidon (Estonsko) tu byl na soustředění, a tak byla super zkušenost si s nimi zahrát zápas.

 

Měli jste na starosti nějaké přestupy či odchody?

V přestupovém období k nám výrazně nikdo nepřišel až na pár vyjímek z A týmu Heřmanova Městce. Chceme si udržovat takový tým, jaký byl doteď, takže od nás nikdo nepřestoupil.

 

Chcete se o něco pokusit v jarní části sezóny?

Ano chceme a to je hrát pěkný fotbal, který bude bavit, jak nás, tak i diváky. Určitě bude náš cíl se zkusit probojovat do top 5.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou