Lidé ke mně byli asi přívětiví, říká Hráč kola Ondřej Kozler

0

Vítězem vašeho hlasování o Hráče kola se stal vůbec poprvé brankář. Duel dvou sousedů v tabulce totiž vyhráli hosté z Kožlan i díky svému gólmanovi, který za svá záda nepustil za devadesát minut hry ani jeden míč a svůj výkon korunoval v penaltovém rozstřelu. Vítězství dvaadvacetiletému Ondřeji Kozlerovi přineslo jednatřicet procent vašich hlasů.

 

 

 

 

Ondro, jaká byla vaše první reakce, když jste se o vítězství dozvěděl?

Pochopitelně mi to udělalo velkou radost (úsměv).

 

Věděl jste o nominaci?

To ano, ale více jsem to moc neřešil.  Lidé ke mně byli asi přívětiví.

 

Sledujete nový portál fotbalunas.cz ?

Poslední dobou ho sleduji více a více. Líbí se mi, články mě nadchli, je to zajímavé. Jednoduše dobrý nápad.

 

Pojďme k vašemu vítězství. To vám vynesl úspěšný zápas v Křelovicích, jak byste ho popsal?

My jsme tam jeli ubránit alespoň remízu, protože nás bylo jedenáct, z toho tři byli ještě marodní. Proto jsme šli do toho s tím, ubojovat bod. Zápas nebyl pohledný, nebyl to pěkný fotbal. Nám paradoxně pomohl i terén, který nebyl nic moc a domácím také příliš nevyhovoval, měli i navíc smůlu.

 

Bylo to tedy pro gólmana hodně těžké?

Celkem jsem si zachytal (úsměv). Dost věcí se totiž odehrávalo u mé brány, měl jsem tedy stále co dělat.

 

Jak to bylo při penaltách?

Celkem jsem si věřil. Navíc se mi podařilo hned tu první chytit, další šla mimo. A protože jsme my byli stoprocentní, tak to rozhodlo. 

 

Víte dopředu, kam skočíte nebo čekáte?

Snažím se sledovat hráče. Jakou nohou kope, kam se dívá. Pak si prostě tipnu (úsměv).

 

Kožlany bojují v horní polovině tabulky, jaké jsou vaše cíle?

Rozhodně bychom zbytek zápasů rádi vyhráli (úsměv). Ale máme teď hodně těžké soupeře, bude to zajímavé. Budeme rádi, když se udržíme vepředu. Mužstvo zatím skládáme, z dorostu se k nám přidají brzy další kluci, uvidíme, jak to pak bude s postupovými ambicemi.

 

Pojďme přímo k vám, jak jste si našel k fotbalu cestu?

Odmala mě tlačili k házený, ale pak jsem si tu vybral fotbal, protože házená zde nebyla. V páté třídě jsem si našel bránu a pořád mě to baví.

 

Post jste si držel od začátku stejný?

Jako žáček jsem byl tuším obránce. Ovšem když jsem měl zranění ruky nebo z nějakého důvodu nemůžu chytat, tak v poli si také rozumím s míčem. Stavěli mi i do útoku a před rokem jsem dával i góly (úsměv). Fotbal mě baví celkově, nejsem vyloženě zarputilý brankář.

 

Věnujete se i jinému sportu?

Hodně mě baví míčové sporty, cokoliv. Basketbal, volejbal, nohejbal, teď i hodně tenis. S přítelkyní jsme hodně sportovně založení.

 

Máte nějaký vzor?

Jako branáře asi Petra Čecha, v poli mi nikdo nenapadá, možná Roberto Carlos. Jeho střelu ale spíše nemám, ale bylo by to pěkné (smích).

Děkuji za rozhovor a přeji mnoho nejen sportovních úspěchů!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou