19. kolo Divize A přehledně: Sedm branek v Krumlově, v Hořovicích padl lídr

0

Celkem osm utkání nabídlo devatenácté kolo Divize A, které si pro fotbalové diváky opět přichystalo několik zajímavých momentů. Zatímco v Hořovicích velmi překvapivě padl lídr soutěže- Lom, v Českém Krumlově se udála přestřelka. Branková samozřejmě…
Pojďte si nyní spolu s námi připomenout uplynulé kolo.

Rokycany prolomily vlnu nezdaru
Naposledy se za tři body vyhrálo v září. Tato ne zcela dobrá statistika pronásledovala Rokycany až do utkání s Klatovy. Po všech stranách vyrovnané utkání nakonec právě domácí obrátili ve svůj prospěch, a oslavili tak své první tři body po velmi dlouhé době. Onu vítěznou branku vyslal do sítě rokycanský Mireček Isaac Oshogie Umosor.

„Myslím si, že to bylo remízové utkání, v určitých fázích zápasu jsme byli lepším týmem, bohužel hrajeme jen po vápno. Nejsme vůbec nebezpeční a to je největší problém aktuálních výsledků.“ Komentoval utkání hostující kapitán Milan Mészáros.

Report z utkání naleznete zde.


Pět branek na Doubravce a těsná výhra domácích
Pločasově vyrovnané utkání se podařilo do vítězného konce dotáhnout domácím. Cesta to však byla relativně dlouhá. Domácí sice relativně rychle vedli o dvě branky, ale do poločasu se Příbrami podařilo vyrovnat. Celý druhý poločas byl tak snahou aktivnějších domácích o strhnutí utkání na svou stranu. To se podařilo zásluhou Martina Nového, který vstřelil rozdílovou branku utkání.
Domácí Doubravka tak zvítězila těsně 3:2.

Report z utkání naleznete zde.


Mariánské Lázně za tři body. Branku pražanům vymetl Drahorád
Na první pohled další vyrovnané utkání od obou týmů. Domácí Mariánské Lázně porovnaly síly s pražskou Aritmou. Ta byla, minimálně v obranné části utkání, lepším týmem, ale k jejich smůle se nepodařilo využít hned několika gólových příležitostí. Naopak domácí dokázali jednu ze šancí využít, a připisují si tak do tabulky důležité tři body.

„Hosté přijeli s defenzivní taktikou, byli v hlubokém, ale velmi dobře organizovaném bloku. První poločas jsme byli aktivnější, měli jsme několik dobrých šancí, dost standardek, ale nevyužili jsme nic. Aritma hrozila především po dlouhých autech, ale také z toho nic nevytěžila. Druhý poločas jsme se hnali za třemi body, a po dobře zahraném rohu míč hlavou dotlačil do sítě Drahorád. I potom jsme chtěli hrát aktivně, a proto jsme poslali na hřiště druhého útočníka Holuba, ale i hosté vsadili na riziko a až do konce byl zápas otevřený. Nakonec jsme aktivní hrou dovedli zápas k vítězství a klukům patří za maximální bojovnost a touhu po vítězství velký dík.“ Poznamenal Aleš Zach

Report z utkání naleznete zde.



Lídr tabulky padl vysoko v Hořovicích
Překvapivý průběh utkání jsme měli možnost vidět na hřišti v Hořovicích. Domácí se ani omylem nezalekli tabulkového postavení svého soupeře, a hned od počátku předváděli naprosto dominantní hru. Výkonu Hořovic poměrně značně pomohl Filip Čapek, který zaznamenal hned dvě branky, a byl po celou dobu utkání poměrně nepříjemným trnem v oku hostujícího celku. Ten v tomto utkání nepředvedl optimální hru, a vysloužil si prohru 1:4.

Report z utkání naleznete zde.


Petřín Plzeň dělil body s Komárovem
Plzeňský Petřín měl v utkání s Komárovem poměrně dlouhou dobu výhodu co do počtu hráčů na hřišti. Tato situace nastala po červené kartě hostujícího Jana Mojdla. Oslabený Komárov ale dokázal po celou dobu tohoto oslabení vzdorovat, a šance domácích eliminoval. Hostujícímu celku také k bodu pomohlo několik doslova promarněních šancí ze strany Petřína, který se tak po posledním hvizdu utkání musel spokojit s jedním bodem do tabulky.

„Do zápasu jsme vstoupili relativně dobře. Vypracovali jsme si dvě, možná tři šance, ale bohužel jsme nedokázali vstřelit jediný gól, a to ani potom, co jsme hráli více než poločas proti 10. A když jsme ke konci zápasu neproměnili ani další dvě vyložené šance máme pouze bod, což je po průběhu zápasu málo.“ Poznamenal Jan Pleticha.

Report z utkání naleznete zde.


Katovice ovládly derby se Soběslaví
Celé toto derby bylo brankově rozhodnuté hned z kraje utkání. Ve druhé minutě se trefil domácí Tomáš Janoch, a zajistil jedinou branku domácích Katovic. Po celý zbytek utkání se domácí snažili neudělat nějakou zásadní chybu, a byla vidět snaha o přidání druhé branky. To se nepodařilo, tedy úspěch na padesát procent. Nic to ale nemění na faktu, že místní fanoušci měli možnost sledovat velmi vydařený taktický fotbal.

„Zvítězili jsme v derby se Soběslaví, takže můžeme být spokojení. Já jsem hlavně rad, že jsme se oklepali ze špatného výsledku na Doubravce, a po pohovoru si hráči uvědomili, že takhle to nepůjde. Nastoupili jsme s velkým nasazením a odhodláním konečně získat 3 body a odměnou nám bylo rychle vedeni, a jak se ukázalo, rozhodlo celý zápas. První poločas jsme byli jasně lepším týmem a škoda, že jsme nepřidali pojistku. V závěru nás podržel i brankář Provazník, a tak jsme se vrátili zpět na druhé místo v tabulce. Pochvala patří celému týmu.“ Doplnil Přemysl Šroub.

Report z utkání naleznete zde.


Horní Bříza pokračuje ve sbírání bodů… po bodu…

Utkání mezi Jiskrou Domažlice a Horní Břízou bylo po všech směrech remízové, čemuž odpovídal i samotný výsledek. Domácí si nedokázali vytvořit šanci, která by skončila platnou brankou. V utkání jsme sice měli možnost vidět branky hned dvě, obě ale nebyly uznány pro ofsajd.

„Remízový zapas. Hosté dobře bránili. Nám chybělo více pohybu, důraz a rychlost, proto jsme se nedostávali do koncovky. Hosty jsme zatlačili až 20 minut před koncem po vystřídání, ale ani poté jsme si neprosadili. Dali jsme sice 2 góly, ale oba správně posouzeny z ofsajdu. Bohužel bod je málo.“ Komentoval Stanislav Vítovec

Report z utkání naleznete zde.

 

V Českém Krumlově se nadělovalo sedm branek. Šťastnější byli domácí
Český Krumlov v utkání vyzval Tochovice. Poměrně vyrovnaný průběh dotáhl do vítězného konce právě Krumlov. Scénář to byl po celou dobu velmi podobný- hosté vedli, domácí dotahovali. To se ale změnilo v závěru utkání, kdy se trefil nejdříve Vávra, který tak vyrovnal na 3:3, a brankové hody zakončil ve třetí minutě nastavení Tůma. Domácí tak urvali těsnou výhru 4:3.

Report z utkání naleznete zde.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou