Je tu semifinále poháru

0

Ve středu 26.4. se od 17:30 uskuteční obě semifinálové utkání okresního poháru.V prvním zápase změří síly účastníci okresního přeboru Hudlice a Trubín. V druhém semifinále se potkají týmy z lll.třídy Praskolesy a celek Zadní Třebáně. 

Hudlická cesta do semifinále vedla v prvním kole přes účastníka lV. třídy z Chodouně, když na jejich hřišti vyhrál hudlický tým 6:1. V dalším kole vyhrály Hudlice po divokém průběhu v Žebráku 5:4. Trubínská cesta byla o poznání těžší. V prvnim kole vedly trubínské kroky přes Chyňavu, na jejímž hřišti dokázal vyhrát 5:1. Ve druhém kole si poradil doma s dalším účastníkem okresního přeboru a to s celkem Všeradic, když vyhrál 3:2. 

Cesta Praskoles do semifinále vedla přes dva týmy hrající o soutěž výše. V prvním kole porazily doma Drozdov 2:1. Ve druhém kole zdolaly  Tetín 4:2 na penalty, když v základní hrací době skončil zápas 2:2. Zadní Třebáň měla ze všech čtyřech aktérů semifinále "nejsnazší" cestu. Nejsnazší cestu v uvozovkách, protože víme, jak dokážou být pohárové zápasy nevyzpytatelné. I když v obou kolech měli borci z Třebáně účastníka ze lV.třídy, pořádně se nadřeli hned v prvním kole, když museli otáčet zápas na Svaté a nakonec vyhráli 3:1. Ve druhém kole pak zavítali na hřiště Osova, odkud si přivezli postup po výsledku 0:4. 

Finále je naplánované na středu 31.5. Kde a koho uvidime ve finále se dozvíme zitra večer. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou