Vyrovnaný boj o první místo! Shrnutí zápasů 22. kola Okresního přeboru v Liberci

0

Soutěž se nám chýlí do finální fáze a pomalu se rýsuje konečné postavení v tabulce. Na prvním místě se od minulého kola drží Rynoltice. Na paty jim ale šlape Nová Ves. Z boje o první místo nemůžeme vyřadit ani Osečnou a Višňovou B. Jak tento závod dopadne? To nám napovědělo 22. kolo.

Krásná Studánka B - Osečná 4:4 (1:4)

Osečná stále pomýšlí na první místo. V Krásné Studánce to měla ale velmi těžké. Domácí dotáhli tříbrankovou ztrátu a ubrali tak body favoritům z Osečné.

 

Bílý Kostel B - Stráž nad Nisou 3:5 (1:2)

Zápas předposledního s posledním sliboval tvrdý boj. To se také naplnilo. Konec zápasu byl velmi vyhrocený. Rozhodčí musel v 93. minutě ukázat domácímu Lochmanovi červenou kartu, aby se mu závěr zápasu nevymknul z rukou. Stráž nad Nisou zvládla toto důležité utkání vyhrát a Bílý Kostel B je stále jediným týmem, který dokázali hosté v této sezóně porazit.

 

Dolní Řasnice - Rynoltice 2:6 (1:2)

Do Dolní Řasnice přijel nový lídr soutěže Rynoltice. Ti chtěli ukázat, že vedou tabulku zaslouženě. Domácím tedy nasypali šest branek, z toho čtyři branky vstřelili ve druhé půli.

 

Machnín - Frýdlant B 4:0 (3:0)

Frýdlant dorazil na malé hřišťátko do Machnína po vysoké výhře 10:0 nad Novou Vsí. V okleštěné sestavě počítali mnoho absencí. I to možná mohlo přispět k tomu, že v zápase s Machnínem neměli moc šancí a domácí jednoznačně vyhráli.

 

Nová Ves - Krásný Les 4:1 (3:1)

V tomto zápase chtěli domácí odčinit vysokou porážku 0:10 z minulého týdne. S přispěním hattricku Radzinevičiuse se jim to proti Krásnému Lesu povedlo.

 

Doubí B - Mníšek 1:1 (0:1)

Oba týmy se v tomto zápase potýkaly s neproměňováním šancí. Hráči Mníšku si zvládli vypracovat vedení 1:0. To jim ale bylo sebráno v samotném závěru, kdy byla proti nim odpískána penalta. K penaltě se postavil kapitán Doubí B Karel Valášek, který proměnil. Mníšek i Doubí tak braly jeden bod.

 

Višňová B - JOKERS 3:4 (0:1)

V tomto utkání předvedly oba celky skvělý výkon. Bylo k vidění hodně gólů a krásných akcí. Nahrávala k tomu také perfektní divácká kulisa. Ve vyrovnaném zápase byli šťastnější hosté, kteří si odvezli po výhře 4:3 plný počet bodů.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou