Preview 23.kola okresního přeboru Frýdek-Místek

0

Pozvánky a předzápasové statistiky k následujícimu kolu 

Tento víkend nás čeká již 23.kolo soutěže. A nabídne znovu zajímavé souboje.

 

Tošanovice doma přivítají lišky z Hukvald, které konečně po 9 zápasech zvítězily. Ovšem Tošanovice nahání vedoucí Nebory a tak to lišky budou mít znovu těžké nějaký ten bod ukrást. Jsem zvědav jak si povede střelec Petr Czedron a kolik branek nastřílí tentokrát?

 

Pržno se díky nepovedenému jaru propadá tabulkou, ale v Chlebovicích by mělo uspět. Tady by hostům měl pomoct hlavně tvrdý a nepříjmený útočník Bystrý.

 

Metylovice minulý víkend dostalo lekci od Nebor a tak budou chtít udělát reparát. Janovice šlapou, na jaro mají výsledky i předvedená hra se musí líbit fanouškům. Dobrá domácí obrana by si měla hosty pohlídat.

 

Nebory po vlažném začátku jara už znovu ukazují svou dominanci. Ale pozor Návsí má na jaro dobré výsledky a naposledy doma deklasovalo Písek 8:0 ! Budou k vidění gólové hody?

 

Jánošíci ze Smilovic přivítají v neděli dopoledne ve svůj oblíbený před obědový čas Koníčka z Vojkovic. Oloupí domácí dalšího favorita?

 

Hrádek se domácí divočině a prohře 3:6 s Tošanovicemi ukáže v Milíkově. Krtci z Milková mají prozatím takové nemastné neslané výsledky na jaro. Očekávám v derby hodně tvrdou hru z obou stran, tady budou mít rozhodčí i fanoušči o zábavu postaráno.

 

Nošovice předvádí slušný fotbal a to hlavně doma, kde mají přichystané hřiště jak na ligu. Mosty jsou, ale nepříjemným soupeřem a bude to tak i souboj dvou zkušených skoro ligových fotbalistů. Na jedné straně Zdeněk Skotnica a na straně hostů Přemysl Zbončák.

 

Písek má svým fanouškům co vracet po debaklu v Návsí, ale nečeká je v derby s Bukovcem nic snadného i tady budou mít fanoušči a rozhodčí o zábavu postaráno.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou