Perfect Cup | Fotbalový turnaj o 100.000,-Kč! Přihlaš se na největší amatérský turnaj ve střední Evropě

0

Jeden z největších turnajů za poslední dobu na území České republiky, na který zve parta fotbalových nadšenců. Ti rezervovali fotbalová hřiště takticky téměř uprostřed ČR v Kutné Hoře a velký turnaj pro 64 týmů doplnili o open air festival na Kmochově ostrově v nedalekém Kolíně. Níže si můžete přečíst pozvánku na tento obrovský turnaj, na kterém nebude chybět spousta fotografů, živé přenosy ze zápasů a pořádný balík odměn.

Turnaj v malé kopané "Perfect Cup" se v Kutné Hoře uskuteční ve dnech 14. - 15. července, vítězné týmy a úspěšní jednotlivci budou vyhlášeni v rámci festivalu "Perfectland open air Kolín" na místním Kmochově ostrově.

 

Turnaj Perfect je otevřen pro všechny fotbalisty ve věku od 16 let. Sestavte svůj tým - každý tým může mít na soupisce až 12 hráčů, přičemž na hřišti hraje pět hráčů v poli a brankář. Svůj tým můžete registrovat na www.perfectland.eu.

 

Nejen, že budete soutěžit o úžasné ceny včetně skvělých trofejí, exkluzivních medailí, osobních ocenění, pamětních cen a hlavní cenu 100.000,-Kč, ale vy a váš tým získáte také volný vstup na Open Air festival, který se bude konat 15. července na Kmochově ostrově poblíž místa turnaje. Vystoupí pro vás špičkoví DJs z České republiky jako: Mairee, Andrea Pomeje, Matamar, Michael C, Insidia a Snbm. Budete také pohoštěni sklenkou piva a jídlem, a budete mít příležitost oslavit úspěch svého týmu se svými spoluhráči a jen relaxovat od srdce.

 

Po celou dobu turnaje si užijete profesionální video a focení, a také přímé přenosy zápasů. K zajištění fair play a sportovního ducha budou zápasy rozhodovat profesionální rozhodčí. Výsledky zápasů, postavení týmů a rozpis budete moci sledovat online, stejně jako přístup do baru a kuchyně vedle fotbalového hřiště. Vstup pro fanoušky je navíc zdarma!

 

PROGRAM:

1. hrací den | Skupinová fáze (16 skupin po 4 týmech)

2. hrací den | Play-off fáze podle systému Double-elimination bracket.

Délka poločasu je sedm minut, dva poločasy. Ocenění vítězů proběhne na pódiu Hudebního festivalu za podpory bouřlivého publika.

 

Sledujte nové zajímavé bonusy a akce na sociálních sítích a na našem webu. Nepromeškejte svou šanci zúčastnit se Perfect Cup by PerfectLanD – zaregistrujte svůj tým ještě dnes!

 

Uzávěrka registrace je 15. června 2023! Registrovat svůj tým můžete ZDE. Veškeré dotazy můžete zasílat na telefonní číslo 776178584 - Raman Metlushko.

 

Na webu perfectland.eu se navíc můžete seznámit s historií a vývojem turnajů, které tato zahraniční skupinka lidí již úspěšně pořádala v minulých letech a jací fustaloví profíci se například turnajů také zúčastnili. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou