Zázračné rukavice Florina Nity

0

Fotbal je plný zázračných příběhů. Jeden z nich se odehrál v úterý v CFIG Aréně Pardubice, kde v bráně vítězného SK Křičeň čelil nájezdům útočníků Sokola Dříteč 43letý brankář Josef Tichý. Zejména jeho výkon a skvělé zákroky znamenaly, že mohla Křičeň zvednout nad hlavu vítězný pohár předsedy OFS Pardubice. 

Málokdo se ale dozví právě ten malý zázračný příběh bránkářských rukavic, které na rukou Pepy přitahovaly po celý zápas takřka všechny střely ofenzivních hráčů Dříteče. Doslova jako lepidlo!

Podívejte se pozorně na fotogalerii, na rukavice Pepy Tichého a rukavice jedničky FK Pardubice Florina Nity. Ta podobnost, ta malá rumunská vlaječka?

Ano, jsou to skutečně rukavice Florina, které v mnoha zápasech přiváděly ke smutku věhlasné střelce Fortuna ligy a díky kterým budeme moci chodit na prvoligový fotbal do Pardubic i v příští sezóně.

Ale jak se k nim dostal brankář Křičeně?

Jeho spoluhráč, záložník Jakub Vanžura je velkým fanouškem FK Pardubice a se synem často chodí fandit do CFIG Arény. Po jednom z vítězných zápasů Florin Nita věnoval své rukavice jeho synovi, z kterého také třeba jednou bude velký gólman.

Jakuba napadlo, že by právě tyto rukavice mohly přinést něco navíc, něco zázračného do zápasu finále OFS proti Sokolu Dříteč. A tak je na tento zápas navlékl Pepa Tichý. Skvělý nápad!

Daniel Biath, kterému děkuji za tento příběh, dal v utkání dva výstavní góly. Přesto bez přemýšlení označil za hlavního hrdinu utkání brankáře Josefa Tichého s jeho zázračnými rukavicemi.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou