Rozlosování 2023/24

0

Nový ročník už skoro klepe na dveře, ale teď si pojďme projít jednotlivý los pro zápasy a také se podíváme na to, kdy se odehrají šlágry. OP Žďár nad Sázavou odstartuje 12.8.

V první řadě je důležité zmínit, které týmy budou hrát v této sezóně okresní přebor. Rozsochy ovládly celý přebor a proto postupují do kraských soutěží, naopak se letos představí hned dva nové týmy. Je to rezerva Měřína a c-tým Velkého Meziříčí. Pro tyto týmy to bude velká neznámá v této soutěži, ale první zápasy napoví, jak silné jsou tyto mužstva.

1. kolo bylo odloženo, tudíž se začíná 2. kolem, které je v plánu 12-13.8. A jak vypadá rozlosování?

Jako první se představí c-tým Velkého Meziříčí, který přivítá běčko Bystřice nad Pernštejnem. O den později Osová Bítyška doma vyzve Doubravník, dále do Polničky zavítá Radostín nad Oslavou. Rezerva Měřína si premiéru odbyde s béčkem Nové Vsi, Moravec bude hrát na horké půdě v Rožné a Vír v 1. zápase pojede do Dolní Rožínky.

Níže je seznam šlágrů, které se budou konat na podzim.

27.8.: Dolní Rožínka vs Rožná 14.10.: Bystřice B vs Rožná 5.11.: Bystřice B vs Dolní Rožínka

1. kolo je odloženo na 4.-5.11.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou