Jak probíhala příprava všech týmů na nový ročník okresního přeboru Chrudim

0

Zde můžete vidět přípravu každého týmu!!!

Kočí

Příprava začala 21. července, kde proběhl první trénink. 4. srpna sehrálo Kočí přátelské utkání proti týmu z Hrochového Týnce a zápas skončil výsledkem 2:2. Přišly dvě nové posily, které stojí za to. Jeden mladý, šikovný a jako druhý Radouš. Cíle jsou jasné, a to nespadnout, bavit diváky a sami sebe, ale také se pokusit o umístění v top 3.

 

Dřenice

Začátek přípravy byl naplánován na 21. července. Z důvodu dovolených a stáří některých hráčů účast nebyla příliš početná na dvě mužstva. Přátelské utkání z důvodu počasí neproběhlo žádné. K týmu se připojili a odešli dva hráči. Cíl je minimálně zopakovat umístění z minulé sezóny a ve zdraví přežít.

 

Tuněchody

Příprava na novou sezónu začala před třemi týdny. Přátelské utkání sehrály ve Svídnici a v Tuněchodech, výsledek byl 8:6 v prospěch Tuněchod. Přišel a i odešel jeden hřáč. Cílem je klidný střed tabulky.

 

Heřmanův Městec

Několik tréninku bylo absolováno, přestože není dostatek hráčů. Heřmanův Městec odehrál pohár. Z kádru odešel jediný člověk a posily se shání, ale občas někdo zaskočí z A-týmu. Cílem je hrát fotbal, tak aby se na to dalo dívat.

 

Křižanovice

Přípravu na novou sezónu začaly 19. července, přičemž se snaží trénovat dvakrát týdně. Přátelská utkání sehrály v rámci Mol cupu nebo proti Třemošnici, kdy prohrály 4:0. Kádr se rozšířil o jednoho brankáře. Cílem je nasbírat co nejvíce bodů a být pokud možno co nejrychleji zachráněni.

 

Miřetice

Přípravu zahájily před třemi týdnu, ale spousta hráčů byla na dovolených. Nicméně předtím se každý připravoval individuálně. Miřetice sehrály přátelské utkání na hřišti Rváčova, kde podlehly 4:3. Druhé přátelské utkání se mělo hrát na hřišti Holetína, ale z důvodu počasí se utkání odložilo na tento týden. Odešel jeden hráč vyzkoušet krajský přebor, jinak přišlo pár mladých kluků.

 

Kameničky

Příprava probíhala formou běhání, a to v malé účasti. Přátelská utkání neproběhla. Po půlroční pauze se vrací jeden hráč a k tomu přichází nový brankář. Cílem sezóny je uhrát co nejlepší pozici jako to, co chce každý.

 

Bítovany

Třikrát proběhla tréninková jednotka, přesto se forma bude ladit během sezóny. Neproběhlo žádné přátelské utkání. Spekuluje se o příchodu jednoho nebo dvou hráčů, ale jinak to odehrají hráči, kteří postup vykopali. Cílem je hrát hezký fotbal.

 

Chrast

Příprava začala 21. července. Přátelské utkání nebylo stihnuto. Z týmu neproběhl žádný odchod, ale naopak se k týmu jeden člen přidá. Cílem je hrát pěkný fotbal a zkusit navázat na minulý ročník jarní části.

 

Chroustovice

Příprava začala 1. července, kdy byly rozeslány individuální plány, které složil kondiční trenér. Dne 11. července začala týmová příprava, která zahrnovala tréninky třikrát týdně. Kvůli absenci hráčů se neodehrálo žádné přátelské utkání. Pár hráčů kádr opustilo a do týmu se nikdo nepřipojil. Cílem je přestat bojovat o udržení se v soutěži a navázat na výkony loňského jara.

 

Nasavrky

Příprava začala 25. července. Nasavrky sehrály jediný přátelák, a to proti týmu z Jeřišna. Tým opustili tři hráči, ale naopak se jich pár připojilo. Cílem je udržet se v okresním přeboru.

 

Slatiňany

Tréninky probíhají společně s A týmem od půlky července. Slatiňany sehrály jedno přátelské utkání. Přišly dvě posily z MFK Chrudim. Cílem je udržet se a pokusit se o nějaké pěkné umístění.

 

Vítanov

Příprava začala na začátku července. Během přípravy proběhlo jedno přípravné utkání s Hlineckým dorostem plus pohárový zápas proti Křižanovicím. Odešel jeden hráč, ale místo nahradily dvě nové posily. Cílem je udržet se a udělat co největší počet bodů.

 

Horní Bradlo

V přípravě proběhl pouze jediný trénink, a to v malém počtu. Přátelské utkání bylo sehráno formou poháru proti týmu ze Rváčova. Posílit tým by mělo až pět hráčů, naopak odešla citelná ztráta Radouš. Cílem je se sejít v jedenácti lidech a nějak to odkopat.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou