PREVIEW víkendových zápasů 4. kola 1.A třídy sk. B Olomouckého kraj

0

Je pátek a to znamená pouze jediné, již zítra začíná další kolo 1.A třidy sk. B. Podívejte se jaké zápasy nás tento víkend čekají.

TJ Sokol Slavonín - FC Sigma Hodolany

Zatím stoprocentní Slavonín bude doma hostit Hodolany. Hosté mají bilanci jedna výhra a jedna prohra. Výhru si připsali v prvním kole venku proti Slatinici. K dalším bodům z venku je budou hnát fanoušci, kteří plánují vlakový výjezd na zápas.

 

FK Hlubočky - FK Nové Sady B

Silné Hlubočky budou doma hostit Nové Sady. Domácí mají po dvou zápasech 6 bodů a hosté mají 3 body. Pokud chtějí hosté bodovat budou muset najít způsob, jak udržet velmi kvalitní ofenzivu domácích na uzdě. 

 

SK Bělkovice-Lašťany - FK Spartak Lipník nad Bečvou

Domácí si po minulém víkendu budou chtít spravit náladu a připsat si další body do tabulky. Naopak hosté zatím po dvou zápasech ještě ani jednou nebodovali a budou si chtít připsat první body do tabulky. Ani jeden tým nečeká nic lehkého.

 

TJ SOKOL OPATOVICE - FC Beňov

Stejně jak v předchozím případě, ani v tomhle zápase nebude mít ani jeden tým nic zadarmo. Nováček z Opatovic bude chtít navázat na dobré výkony a znovu si připsat body do tabulky. Beňovu zatím začátek souteže nevychází a budou to chtít změnit venku v Opatovicích.

 

SK Chválkovice - TJ Sokol Kovalovice

Zatím stoprocentní Chválkovice hostí Kovalovice, které si minulý víkend poradily s Bělkovicemi-Lašťany 4:0. Hosté budou chtít navázat na dobrý výkon a odvest si další body domů. Domácí naopak budou chtít pokračovat ve svých výkonech a připsat si třetí výhru.

 

SK Slatinice - FK Velká Bystřice

Domácí nečeká nic lehkého hostí ambiciozní Bytřici, která je zatím stoprocentní a na čele tabulky. Hráči Slatinic budou muset najít klíč k obraně hostí, která zatím ještě neinkasovala a má skóre 18:0. 

 

FC Želatovice B - FC Kralice na Hané

Na závěr nás čeká zápas dvou týmu, které od začátku sezóny mají problémy se sestavou a to hlavně z důvodu zranění. Oba týmy zatím nebodovaly, ale to se po tomhle víkendu změní. Uvidíme první remízu v sezóně nebo bude jeden z týmů brát všechny tři body?


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou