PREVIEW víkendových zápasů 6. kola 1.A třídy sk. B Olomouckého kraje

0

Je pátek a to neznamená nic jiného než PREVIEW k víkendovým zápasům. Podívejte se jaké zápasy nás tohle kolo čekají.

Bělkovice-Lašťany – Nové Sady B

Domácí zvládli svůj minulý zápas venku proti Hodolanům. Tento víkend je doma čekají mladíci z Nových Sadů, kteří jsou momentálně na třetím místě. V minulé sezóně oba zápasy vyhrály Nové Sady, domácí mají tedy co vracet.

 

Hlubočky – Kralice na Hané

Domácí minulý víkend poprvé v sezóně prohráli. V sobotu ale budou chtít další tři body. Hosté z Kralic poprvé bodovali, ale tento víkend je čeká jiný soupeř, s kterým to nebudou mít vůbec lehké.

 

Chválkovice – Hodolany

Domácí jsou po čtyřech zápasech stále stoprocentní a jsou na druhém místě o skóre za Velkou Bystřicí. Stoprocentnost se pokusí překazit hosté z Hodolan, kteří minulý víkend prohráli těsně 2:1 v této sezóně ovšem venku ještě neprohráli.

 

Slavonín – Velká Bystřice

Na domácí fotbalisty nečeká nic lehkého. V sobotu přijede první tým tabulky Velká Bystřice. Pokud budou chtít domácí bodovat budou muset najít způsob, jak zastavit útočníky hostů.

 

Beňov – Kovalovice

Hostům poslední dva zápasy nevyšli a oba prohráli. Beňov dokázal v posledních dvou zápasech získat 4 body za výhru a remízu. Domácí budou chtít navázat na bodové zápasy a hosté z Kovalovic budou chtít po dvou zápasech bodovat.

 

SOKOL Opatovice – Lipník nad Bečvou

Domácím zatím začátek sezóny vychází a jsou na 5. místě v tabulce. Hostům z Lipníku se zatím moc bodově nedaří a jsou na 12. místě s jednou výhrou. Hosty nečeká lehké utkání. Domácí si jdou pro další body do tabulky.

 

Želatovice B – Slatinice

Zápas 10. a 11. týmu v tabulce. Týmy mají podobné skóre, ale o bod líp jsou na tom hosté ze Slatinice. Oba týmy budou chtít bodovat. Čeká nás vyrovnané utkání.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou