In the air

0

Ty nejlepší vzdušné souboje fotoobjektivem Jana Kábele ze zápasu Okresního přeboru Pardubic - Spartak Sezemice : SK Dražkovice. 

Ve vzdušných soubojích mají jednoznačnou výhodu gólmani. Pravidla jim umožňují hrát rukama a fotografie z nedělního utkání lídra tabulky Spartaku Sezemice s nováčkem okresu SK Dražkovice to jasně dokládají. Když se brankář hostů Daniel Šmarda rozhodne, že si stáhne balón z rohu, nepomohou žádnému hlavičkáři ani štafle. Ten rozdíl je tam opravdu markantní. Jeho brankářský protějšek Lukáš Báča zase v prvním poločase předvedl skvělou robinzonádu, díky které Sezemice uhájily jednogólové vedení.

A ostatní souboje? 

Šmardové jsou v dresu Dražkovic dva - a skvělý výskok se prostě u obou nezapře. Někdy ale malinko selže načasování a míč získá ten, kdo si na něj počká. Nádherný styl výskoku ukázal hostující Michal Kopečný, který se do míče opřel, jako kdyby skákal šipku do vody. Na dalším snímku už to tak slavné ale nebylo, když ho ve vzduchu "roztočil" Radek Bukač. A Vít Tláskal zase moc dobře ví, že když se dva kohouti perou, je chytré být tím třetím, kdo se nakonec směje.

Redakce www.fotbalunas.cz přeje všem fotbalovým letcům bezpečné přistání!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou