PREVIEW víkendových zápasů 7. kola 1.A třídy sk. B Olomouckého kraje

0

Je pátek a to neznamená nic jiného než PREVIEW k víkendovým zápasům. Tento víkend nás čekáají dva zápasy v sobotu a pět v neděli. Podívejte se jaké zápasy se tohle kolo oodehrají.

FC Kralice na Hané – TJ Sokol Slavonín (16.9.2023)

Domácí Kralice se po špatném vstupu do sezóny začínají pomalu zvedat. Tento víkend budou bojovat o první tři body do tabulky. V cestě jim bude stát Slavonín, kterému se poslední dva zápasy bodově nepovedly, ale jeden ze zápasů byl proti silné Bystřici.

 

FK Lipník nad Bečvou – FC Beňov (16.09.2023)

Domácím se zatím moc nedaří. Z pěti zápasů mají pouze jednu výhru a čtyři prohry. Tento víkend se to budou snažit změnit proti Beňovu. Hosté měli špatný vstup do sezóny, ale z posledních dvou zápasu vyšli vítězně a budou na to chtít navázat i v sobotu.

 

FK Nové Sady B – SK Chválkovice (17.09.2023)

Mladíky z Nových Sadů nečeká o víkendu nic lehkého. Do Olomouce zavítá jeden z favoritů na postup. Chválkovice jsou zatím stoprocentní a jsou na druhém místě o skóre za Velkou Bystřicí. Pokud chtějí domácí bodovat budou muset najít klíč k obraně Chválkovic a zamknout tu svoji.

 

TJ Sokol Kovalovice – FC Želatovice B (17.09.2023)

Domácí bojují se zraněnými a s malým počtem hráčů, ale doma dokážou být silní. Želatovice přijedou s kádrem B-týmu posíleným o dorostence. Čeká nás vyrovnané utkání, které může skončit jakkoliv.

 

FK Velká Bystřice – SK Bělkovice-Lašťany (17.09.2023)

O favoritovi tohohle zápasu není pochyb, ale míč je kulatý a může se stát cokoliv. Hosty nečeká nic jednoduchého, ale pokud chtějí bodovat budou muset najít způsob, jak zastavit silnou ofenzívu domácích.

 

SK Slatinice – FK Hlubočky (17.09.2023)

Slatinicím se doma nedaří, a ještě nezískaly ani bod. Hlubočky mají bilanci venku vyrovnanou. Ze dvou zápasů mají jednu výhru a jednu prohru. Největší zbraň hostů je silná ofenzíva, která může tenhle zápas rozhodnout.

 

FC Sigma Hodolany – TJ SOKOL OPATOVICE (17.09.2023)

Zápas dvou nováčků, kteří přišli z různých skupin. Po pěti zápasech jsou na tom lépe hosté, kteří jsou na třetím místě, ale body dělají hlavně doma. Naopak Hodolany ještě letos doma nebodovaly. To budou chtít změnit v neděli.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou