PREVIEW víkendových zápasů 8. kola 1.A třídy sk. B Olomouckého kraje

0

Vstupujeme do druhé poloviny podzimní sezóny a je tady zápas o první místo! Asi nejzajímavější zápas tohohle kola je mezi Chválkovicemi a Velkou Bystřicí, u kterých o prvním místě rozhoduje skóre. V sobotu nás čekají dva zápasy a v neděli nás čeká nálož pěti zápasů.

SK Bělkovice-Lašťany – FC Kralice na Hané (23.09.2023)

Domácím se poslední zápasy daří. Minulý víkend sice prohráli s lídrem tabulky Bystřicí, ale předchozí dva zápasy zvládli za šest bodů. Tento víkend budou domácí hostit poslední Kralice. Kralice jsou sice poslední, ale poslední tři zápasy zvládaly získat vždy jeden bod a domácí nečeká lehké utkání.

 

SK Chválkovice – FK Velká Bystřice (23.09.2023)

V sobotu nás čeká zápas podzimu. Oba týmy ještě neztratily ani bod a o prvním místě rozhoduje skóre, které má lepší Velká Bystřice. Zápas dvou vyrovnaných týmu bude rozhodovat každá maličkost. Domácí ještě ani jednou neinkasovali doma naopak hosté ještě ani jednou venku. Čeká nás velmi vyrovnaný zápas.

 

TJ SOKOL OPATOVICE – FK Nové Sady B (24.09.2023)

Opatovice budou v neděli hostit mladíky z Nových Sadů. Mladíky nečeká jednoduché utkání. Opatovice získávají body hlavně v domácím prostředí v kterém ještě neprohráli. Pokud chtějí hosté bodovat budou si muset pohlídat domácí ofenzívu v čele s Tomášem Klvaňou.

 

FC Beňov – FC Sigma Hodolany (24.09.2023)

Domácí Beňov se momentálně nachází ve výborné formě. Z posledních čtyř zápasu tři vyhrál a jednou remizoval. Momentálně největší zbraní je Filip Machač, který vstřelil už tři hattricky po sobě. Domácím bude chybět golman Dytrych, který viděl v minulém kole červenou kartu. Hodolany zatím získali víc bodů z venku a budou na to chtít navázat i v neděli.

 

FC Želatovice B – FK Hlubočky (24.09.2023)

Domácím se minulý víkend moc nepovedl a budou ho chtít tento víkend odčinit. Jenže je nečeká nic lehkého. Do Želatovic přijede třetí tým tabulky Hlubočky. Pro Hlubočky je tento víkend šance se přiblížit k druhému místu.

 

TJ Sokol Kovalovice – FK Spartak Lipník nad Bečvou (24.09.2023)

Kovalovicím se minulý víkend povedl, když vyhráli vysoko 9:0 a budou na něj chtít navázat. Hostům se zatím nedaří a jsou na předposledním místě v tabulce. Hostům nejvíc chybí góly, kterých letos dali jenom 5 a mají tak nejhorší ofenzívu v soutěži.

 

TJ Sokol Slavonín – SK Slatinice (24.09.2023)

Slavonín má zatím vyrovnanou bilanci z domácích i venkovních zápasů, a to čtyři body. Domácí mají mladý tým, který by mohl za pár let atakovat vyšší příčky, i přesto jsou momentálně na sedmém místě. Hosté se nachází na dvanáctém místě a zatím je trápí nedostatek gólů, kterých vstřelili osm.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou