Umělá inteligence je tady!

0

Umělá inteligence nám navrhla loga všech týmů MSFL, některé jsou velmi zajímavé, jiné originální či moderní a některé se drží klasiky.

MFK Karviná B - Tady se umělá inteligence držela barevné kombinaci a míče ve znaku, přesto se povedlo vytvořit velmi zajímavý znak, který na jednu stranu působí moderním designem, ale také zachovává design starší doby.

FC Baník Ostrava B - U Baníku se umělá inteligence vrhla do směru historie tohoto slezského klubu! Design tvoří pořádný urostlý horník, který má vzpomenout na vznik a začátky tohoto slavného celku!

FC Zlínsko - U Zlínska se umělá inteligence pokusila udržet design znaku, maximálně přidala více bílé barvy, ale výsledek za nás velmi povedený!

SK Uničov - Někdo by mohl říci, že znak je staromódní, ale nám se klasika líbí a zde se sice moc nezměnilo, ale znak je velmi pěkný až tradiční.

SC Znojmo - U Znojma se znak změnil dosti výrazně, znak tvořící křídla a míč by aktuálně měl nejspíš vyjadřovat, jak tým postavený na zahraničních hráčích si vede v aktuální sezóně!

FC Hlučín - U prajzáků se umělá inteligence držela barevného provedení, znak působí originálnějším dojmem.

TJ Start Brno - U Startu se umělá inteligence držela barevného provedení, znak tvoří lev což může značit statečnost, což tento celek do sezónu vstoupil velmi odvážně a statečně.

FK Hodonín - Drobná úprava, kterou ale lze poznat, zde se umělá inteligence držela prakticky předlohy a kromě tvaru dodržela jak barevnou kombinaci, tak i celkový design.

FK Frýdek-Místek - Zde se umělá inteligence držela taktéž historie a toho, co k Frýdku patří, huť hraje ve znaku Lipiny hlavní roli a celkový design je víc než povedený!

FK Třinec - U Třince se design ubíral k ocelářskému průmyslu a vytvořil "drsnější" logo.

FK Blansko - Zde se umělá inteligence držela více předlohy, přesto se jí ale podařilo vytvořit modernější logo celku Blanska.

FC Rosice - Zde barevné provedení černé a žluté barvy vytvořilo nakonec velmi originální znak, kde si umělá inteligence nejspíš řekla, že "vosa" bude k celku Rosic sedět!

FC Zlín B - Zde se umělá inteligence držela nejspíš firmy "Hamé", jelikož znak Zlína tvoří medvěd.

SK Hranice - Znak Hranic tvoří stále koruna, meče i míč, modernější provedení loga se velmi povedlo!

Frýdlant n. O. - Znak Frýdlantu tvoří kovář, modernější a "drsnější" logo, není nějak přeplácané spíše vsází na jednoduchost.

FC Slovácko B - U Slovácka se logo drží barevné kombinace, povedené logo tvoří nejspíše "Poseidon" výsledek za nás velice povedený!

ČSK Uherský Brod - Logo Uherského Brodu tvoří hrad a barevně se téměř drží předloze, za nás v jednoduchosti je krása!

TJ Tatran Bohunice - U Bohunic se logo drží více předlohy, menší změna je znát a logo působí moderněji.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou