Nejistota v Rokycanech skončila. Veselý pokračuje

0

Po podzimní části divizní skupiny A nebylo jisté, zda bude na lavičce dvanáctému týmu tabulky pokračovat dosavadní trenér Michal Veselý. Vedení klubu si vzalo čas na rozmyšlenou. Nakonec se však rozhodlo pro pokračování maldého trenéra. 

„V Rokycanech pokračuju. Budeme řešit rozšíření realizačního týmu, abychom najeli na nějakou dlouhodobou vizi, mělo to nějaký směr. Ještě si s vedením vyjasníme nějaké věci," vysvětloval Michal Veselý

 

Poté, co se ostatní kluby dozvěděly, že by rokycanský kouč mohl být k mání, neměl nouzi o nabídky. 

 

„Nakonec nebyl můj konec na lavičce tak horký, jak to vypadalo. Vedení si muselo dát pro a proti. Každopádně jsem dostal hned, co vyšla ven informace, že bych mohl skončit, řadu nabídek. Chtěl jsem tak mít co nejdříve jasno," prozradil sedmatřicetiletý kormidelník.

 

Ten tak už může přemýšlet nad tím, jak poskládá přes zimu tým na náročnou jarní část sezony. 

 

„Mám jen nějaké lehké náznaky, že by někdo chtěl zkusit něco jiného. Obecně není nová informace, že mladí kluci nejsou příliš trpěliví. Stěžují si, že mají málo herního prostoru. Za mě ale je třeba dodržet tu dobu zrání, nejde to hned. Oni si myslí, že jsou bezchybní, mají zároveň svojí hlavu. Snažím se s nimi komunikovat, i když to není vůbec jednoduché. K nějaké obměně kádru stoprocentně dojde," říká upřímně Veselý. 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou