Doubravka plánuje další posily, chce být na jaře výš

0

Fotbalisté Doubravky, které před sezonou posílilo několik zajíamvých hráčů, počítali před sezonou s lepším umístěním, než je aktuální  jedenácté místo v tabulce. Tým pod vedením trenéra Pavla Vaigla tak bude muset na jaře zabrat, aby se co nejrychleji vymanil z případných bojů o záchranu 

„Není to pro nás dobré. Mysleli jsme si, že budeme mít tak o sedm bodů víc. Je to pro nás zklamání, ale nedá se nic dělat. Musíme pracovat na zlepšení a zvládnout lépe druhou část soutěže, abychom se v klidu zachránili,“ řekl trenér SENCA Pavel Vaigl.

 

Doubravka si připsala na podzim v divizi na své konto rekordní počet nerozhodných výsledků, když si hned z devíti zápasů odnesla právě jeden bod. „Remíz bylo opravdu moc. Někdy jsme měli i smůlu. V posledních dvou zápasech si vybrali slabší chvilku i naši gólmani, což nám také nepomohlo. Mrzí nás to. Zároveň v útočné fázi to nebylo takové,“ vysvětloval ostřílený trenér, který převzal žezlo v plzeňském týmu od letošního léta. 

 

Před sezonou dorazilo na Doubravku několik zkušených hráčů, další by měli v zimě následovat. „Chceme jednoho až dva hráče, kteří nám mohou ihned pomoci. Rádi bychom přivedli někoho ve střední generaci okolo 25 let. Hlavní ale bude kvalitně potrénovat a co nejlépe se připravit na druhou část sezony,“ je si vědom Pavel Vaigl.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou