Umělá inteligence 2.0

0

Umělá inteligence nám tentokrát vytvoříla dresy týmů MSFL! Některé dresy jsou velmi povedené!

MFK Karviná B - U Karviné zůstala barevná kombinace, dvě varianty Nike a Puma jsou designem odlišné, přesto obě velmi povedené, za nás varianta Nike ta povedenější.

FC Baník Ostrava B - U Baníku se umělá inteligence ubrala směrem historie tohoto slezského celki, modrý dres tvoří rok založení a horník. Dvě varianty Puma a Adidas, za nás rozhodně varianta Puma!

FC Zlínsko - Dres Zlínska se inteligence drží jednoduchosti, která staví na modrých a bílých pruzích.

SK Uničov - U Uničovu se inteligence taktéž drží jednoduchosti, dvě varianty adidas ve světle modré barvě s míčem na dresu vytvořily pěkný výsledek!

SC Znojmo - Znojmo s variantou Nike a Adidas, kde převažuje bílá barva s přidaním modré se celek velmi povedl

FC Hlučín - U dresů Prajzáků se umělá inteligence držela zelené a černé barvy, zde taktéž můžeme použít rčení v jednoduchosti je krása.

TJ Start Brno - Dvě varianty v červené barvě Nike a Adidas, s kapkou bílé barvy tvoří dokonalý celek.

FK Hodonín - Varianta Nike tvoří černé a červené pruhy přes nápis FK, znak tvoří míč, velmi povedená varianta. U varianty Adidas tvoří černobílá barva s drobným přidáním červené na límci a rukávech, přes nápis FK se táhne červený pruh a ve znaku je také míč, zde za nás zajímavější varianta Nike.

FK Frýdek-Místek - Varianta Puma v modré varvě a lehkým přidáním bílé barvy se drží jednoduchosti. Druhá varianta Nike je taková klasika taktéž v modré barvě s bílým pruhem a nápisem FKFM, taktéž jako v první variantě s odkazem na vznik klubu.

FK Třinec - U Třince za nás velmi dobré dvě varianty Adidas a Nike s kovářem v bíločerveném obalu a v druhé variantě v červenobílém obalu.

FK Blansko - Dvě varianty dresu Blanska tvoří věž a nápis FK, varianta Nike je v kombinace červené barvy s tmavě modrou, kdežto varianta Adidas s červenou a bílou barvou, za nás vítězí jednoznačně Adidas.

FC Slovan Rosice - Asi jeden z nejpovedenějších návrhů jsou varianty Nike a Adidas, obě tvoří logo s vosou a kombinace pruhů v černožluté barvě.

FC Zlín B - U Zlína obě varianty Adidas s medvědem a nápisem Fastav na logu dresu, první varianta se žlutou barvou a bílými proužky, druhá varianta ve žluté barvě s černými detaily. Také velmi povedený návrh dresů.

SK Hranice - Dvě varianty Nike a Adidas, v první velmi povedený návrh s dvěma meči na dresu a nápisem SK v červené barvě s žlutými detaily a druhá, taktéž s dvěma meči a s míčem v červené barvě se žlutým pruhem. Za nás u varianty Nike vede design barev, ale u Adidas zase velice zajímavé logo.

BFK Frýdlant n. O. - Varianta Adidas s nápisem BFK, v červené barvě se žlutými detaily, u varianty Nike oceňujeme logo, ve kterém je kovář, barevně hodně zajímavý návrh, v červené a žluté barvě s černými detaily. Zde za nás vítězí varianta Adidas, ale logo na dresu Nike je za nás lepší.

FC Slovácko B - Zde velice povedený design varianty Adidas, kde se barevně přelívá tmavá se světle modrou barvou a nápis FCS, u varianty Nike je více tmavé barvy, kde je design spíše v pruzích.

ČSK Uherský Brod - Dvě červené varianty Adidas a Nike s Hradem na hrudi a s detailem na založení klubu s lehkými bílými detaily, zde opět jednoduchost převláda a vytvořila zajímavé výtvory.

TJ Tatran Bohunice - Jak u varianty Nike a Adidas tvoří nápis TJ Tatran, oba dresy jsou v červené barvě s tenkými zlatými pruhy.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou