Příprava FC Zlínsko Povážská Bystřice 3:2

0

Zlínsko do utkání proti druholigovému celku Slovenské ligy nastoupilo v okleštěné sestavě, naopak se měli možnost ukázat hráči na zkoušku.

Utkání se od začátku přelévalo ze strany na stranu, přesto ale Zlínsko bylo jednoznačně lepším týmem, když dokázalo skórovat hned třikrát a do konce poločasu neinkasovat.

První šanci hned v 7. minutě vychytal brankář bystřických Teplan. Jen o 3. minuty později prověřil i brankáře Zlinska domácí Krasňan, jeho parádní střelu ale brankář hostů vyrazil. Poté v šanci Matejčíka, který hlavou mířil na hostujícího brankáře, ten si ale opět s tímto pokusem poradil. Zlínsku se podařilo udeřit v 27. minutě, když po signálu z přímého kopu si za obranu zaběhl Bala a z úhlu otevřel skóre zápasu - 0:1. Jen o 5. minut později po faulu Raguly na hráče hostů, mělo Zlínsko k dispozici pokutový kop, který proměnil Gerža, brankáři Teplanovi chyběl kousek k tomu, aby míč vytěsnil - 0:2. V 35. minutě po rychlém protiútoku Zlínska, se dostali hosté do situace dva na jednoho, ze kterého nakonec zblízka vytěžil třetí branku Tirkelidis - 0:3.

 

Po přestávce za umělého osvětlení se už hosté příliš dopředu nedostávali, hru domácích naopak rozhýbalo trio dorostenců a v 63. minutě přešel po křídle J. Mitaš, jeho přihrávku přetlačit do sítě M. Ragula - 1:3. Hosté pohrozili jen nepřesným přímým kopem. V 83. minutě svitla domácím naděj, když hostující brankář pouze vyrazil Kováčovu střelu a dobíhající M. Regula míč vrátil do sítě - 2:3. V závěru v 90. minutě mohl vyrovnat domácí Pagáč, těžkou přihrávku ale nezvládl dobře usměrnit a tak míč skončil jen na boční sítí. Zlínsko v přípravném utkání zvítězilo 3:2.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou