Nadělujeme dárky za aktivitu! Ti nejaktivnější získají televize od Hisense

0

Po celý rok 2023 mohl každý registrovaný uživatel na našem webu zveřejňovat fotografie z fotbalových utkání, zasílat reportáže nebo hodnocení ze zápasů, nebo třeba před každým víkendem tipovat výsledky víkendových klání. A za každou z jednotlivých aktivit se sčítaly body, které nyní proměníme v zajímavé odměny.

Společnost Hisense se stala prvním partnerem konceptu odměn za aktivity na webu fotbalunas.cz

A právě od ní se může několik nejúspěšnějších těšit na ty nejhodnotnější ceny! Kromě toho, že Hisense rozdělí ceny také pro ty nejlepší v sestavách podzimu, do odměn pro aktivní uživatele putovalo hned několik televizorů o hodnotě kolem 10.000,-Kč. Než ale sdělíme, kdo je získal, je nutné si připomenout podmínky získávání bodů - ty se můžete dočíst v již dříve vydaném článku ZDE.

 

A že si neděláme srandu mohou potvrdit dosavadní vítězové cen od Hisense, kteří byli vylosováni v rámci sestav kol nebo sestav roku na konci sezóny 2022/23. Byli jimi:

Michal Ráb (SK Slovan Plzeň) - losování za měsíce březen a duben.

Jakub Pasker (FC Jiskra 2008 B) - losování za měsíce květen a červen.

Filip Šafránek (TJ Bavorovice) - losování za měsíce srpen a září.

Lukáš Dont (FC Trnavan Rožďalovice) - losování za měsíce říjen a listopad.

Matěj Práchenský (Titanic Srch), Zbyněk Pavlas (Tj Slavoj Jarošov) a Filip Chvěja (FK Darkovičky) - losování z hráčů sezóny 2022/23.

 

Královna Nikol si všechny namazala na chleba!

Již takřka od začátku vyhlášení konceptu odměňování přispěvatelů vládla celkovému pořadí. Týdně zaslala několik galerek z fotbalových zápasů od nejvyšší Fortuna Ligy, přes nižší celostátní soutěže až po krajské soutěže zejména v Praze nebo Středočeském kraji. Za celý kalendářní rok 2023 odeslala parádních 120 galerií a získala tak neuvěřitelných 33.885 bodů! A o kom že hovoříme? Jedná se o Nikol Kuncovou, pro kterou jsme za tento nečekaně obrovský fotografický příspěvek připravili ne jednu, ale hned dvě televize! Může se těšit na Hisense UHD TV 55A6BG a Hisense UHD TV 43A66H.

 

Až daleko za ní skončila dvojice fotografů a klubových reportérů. Ladislav Beran, který působí v Jihočeských Volarech, za 54 odeslaných galerií, 33 reportáží, mnoho natipovaných zápasů a hodnocení výkonů hráčů, zázemí a rozhodčích, získal celkem 13.611 bodů. Za svůj letošní výkon si vysloužil Hisense QLED TV 50E7HQ. Jen v závěsu za ním se z plzeňského Rapidu vyšvihl na 13.413 bodů Daniel Kořenek, který si za 58 odeslaných galerií a 31 reportáží, vysloužil stejnou cenu jako Ladislav, a to Hisense QLED TV 50E7HQ. K Danielovi je nutné dodat, že více než 10.000 bodů zvládl získat v jarní části sezóny. Od léta se totiž stal členem našeho redakčního týmu a samozřejmě mu příspěvky z jeho soutěže, kterou spravuje jako redaktor, nebyly do součtu bodů uznány. (Chceš se i ty stát naším redaktorem? Klikni SEM pro více informací.)

 

I se ziskem pod 10.000 bodů se rozdávají TV

Opačný případ, než Daniel, je Martin Mangl. Ten začal posílat fotografie (50 galerií) a reportáže (5) ze zápasů až začátkem aktuální sezóny a za podzim nasbíral pěkných 9.488 bodů. Za tento výkon si od nás zasloužil Hisense QLED TV 43E7HQ. A stejná televize poputuje i pro Bohumila Netušila, dvorního fotografa plzeňských Černic, který jen za fotografie získal 8.872 bodů.

 

Stejná TV poputuje také k rukám Josefa Krenželoka z Bukovce v Moravskoslezském kraji. Ten v naší statistice vyčníval nejvyšším počtem ohodnocených zápasů (zázemí klubů, výkonu hráčů, rozhodčích, aj.), ale přispíval rovněž fotografiemi a reportážemi. Právě za velký počet ohodnocených zápasů a tedy prvenství v této kategorii, i když nezískal původně požadovaný počet bodů na některou z TV, jelikož se jeho bodová gáže zastavila na čísle 6.407, jsme se rozhodli i Josefovi zaslat televizi Hisense QLED TV 43E7HQ.

 

TV došly, přichází na řadu Lobkowicz a Fortuna

Ano, do odměn jsme zapojili i další naše partnery, kterými jsou Pivovary Lobkowicz a sázková kancelář Fortuna. A pořadím pěkně pokračujeme nejprve od nejaktivnějších tipérů. Jelikož jejich příspěvky pro atraktivitu webu nebyly takové a v podstatě každý týden se jim rozdávaly ceny právě od Fortuny, nemohli jsme jim oproti fotografům a reportérům rozdat televizory. Těmi nejaktivnějšími jsou již dlouhá léta Jiří KlikVenca Likeš, kterým za tuto přízeň náleží poukázky na pivo od Pivovarů Lobkowicz v hodnotě 1.000,-Kč a také dotace sázkařského konta na Fortuně v hodnotě 500,-Kč.

 

Stejnou odměnu, tedy poukázku 1.000,-Kč na piva od Lobkowiczů a 500,-Kč na sázení u Fortuny získává fotograf Jan Klein, který poslal pěkných 34 galerií, za něž obdržel 4.919 bodů.

 

Dalšími, kdo překonal čtyřapůltisícovou bodovou hranici jsou pánové Josef Bekera a Lubomír Kaprál. Všichni pravidelně zasílali fotografie a reportáže zejména ze svých týmů a oba se mohou těšit na poukaz 1.000,-Kč od Lobkowicze a cash v hodnotě 300,-Kč od Fortuny. K těmto pánům se s drobnějším oceněním, s výsledky mírně pod 4 tisíce bodů, ještě přidává paní Brigita Jindrlová a pánové Jaroslav Feciškanin a Lukáš Novotný. Ti se mohou přihlásit o 300,-Kč od Fortuny.

 

A ještě něco? Fortuna přeje...

Ano, ještě máme nějaké drobné ceny od Fortuny, a to hned pro dvanáct dalších přispěvatelů. O další 300,-Kč si nám může přihlásit pravidelný tipér Radek Hruška a 200,-Kč pak Fortuna rozdá pro Radka Horejše, Bedřicha Trávníčka, Štěpána Mikulu, Štefana Ferencze, Vladislava Lukáše, Miroslava Jánského, Romana Wolkera, Michaelu Hroníkovou, Petra Chovánka, Jana Ulrycha a Josefa Pauloviče.

 

Všem ostatním přispěvatelům, na které žádné ceny v našem skladu nezbyly, děkujeme za přízeň a aktivitu. Spoustu z vás již v průběhu celého roku nějakou drobnou odměnu za aktivitu získalo a věříme, že i výše rozdané ceny vás namotivují k tomu, že aktivita neustane a třeba si příští rok budete chtít odnést nějakou elektroniku od Hisense právě vy! Protože pro příští rok s odměňováním pokračujeme!

 

Jak si ceny vyzvednout?

V dnešní online době jistě po žádném výherci nechceme, aby si pro jakoukoliv cenu někam dojížděl. Elektronika od Hisense dorazí přepravní společností, poukazy od Lobkowiczů a kredit na sázení u Fortuny, dorazí v prvním případě emailem, ve druhém případě na registrovaný účet u Fortuny.

 

Je třeba se ale o ceny přihlásit, a to nejpozději do 20. ledna 2024. Každopádně čím dříve se přihlásíte, tím dříve se můžete na výhru těšit. Přihlásit se o ceny je nutné na emailovou adresu uvedenou ZDE v kontaktech, a to z emailové schránky, se kterou proběhla registrace na našem webu fotbalunas.cz. 

 

Za redakci fotbalunas.cz přejeme všem našim čtenářům a příznivcům krásné chvíle strávené s rodinou a klidné svátky.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou