Návrat na místo činu

0

Frýdlant nad Ostravicí se výsledkově v podzimní části docela trápil, teď přišel čas na změnu, tu hlavní udělalo vedení tohoto celku na postu trenéra, kde se vrací bývalý hráč Frýdlantu Radim Wozniak, naopak tým opouští trenér Martin Šrámek a Jiří Krejčí, oba se ale do historie klubu zapsali postupem do třetí největší soutěže!

Radim Wozniak má určitě zkušenosti na rozdávání, v nejvyšší lize odehrál 50 zápasů, když působil v Baníku Ostrava, Hradci Králové, Mladé Boleslavi a v Českých Budějovicích. Aktuálně pětačtyřicetiletý bývalý obránce usedne na lavičku Frýdlantu nad Ostravicí. Úkol pro Radima Wozniaka nebude vůbec jednoduchý, musí zvednout tým z patnáctého místa a odpoutat se od možných sestupových míst, kde Frýdlant ještě úplně vyhráno nemá. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou