FOTO: Kopačky na nohy, je tu příprava!

0

Do přípravy se zapojil také Frýdlant, který se pod trenérem Wozniakem utkal s rezervou Karviné, která je po podzimní části lídrem soutěže. Duel se odehrál na umělé trávě stadionu na Kovoně a hráči BFK do něj šli po absolvování pouhých dvou tréninků zimní přípravy. Po poločase, který domácí celek vyhrál jednobrankovým rozdílem, přišla druhé půle, která už přeci jen více patřila karvinským mladíkům. 

V první půli mladíci Karviné proháněli hráče Frýdlantu, ale frýdlantští se v celku drželi. První branka byla vidění až v 34. minutě, když se prosadil karvinský Ojora a domácí šli do vedení. Do konce poločasu se, ale už moc neudálo, takže hosté ztráceli jen jedinou branku. V první půli to bylo hlavně o držení míče, které měli karvinští na své straně a i možná proto v první půli svého soupeře přehráli, přestože jen jednou brankou, tak to byl pohledný poločas.

Druhý poločas už byl ze strany Karviné jednoznačný, hned v úvodu druhé půle se podruhé prosadil Ojora a zvýšil stav utkání na 2:0. Po brankách Kaňáka a Zdunka už bylo rozhodnuto a zápas skončil 4:0. Ve druhé části hlavně vinou individuálních chyb hostů mohla Karviná takto odskočit.

 

 

 

Hodnocení:

Trenér Radim Wozniak - „Hodnotil bych to jako zápas dvou poločasů. V tom prvním jsme zahráli velice dobře, měli jsme tam nějaké šance, stejně, jako je měli i domácí. Myslím si, že to byl pohledný zápas z obou stran. Karvinští o trochu více drželi míč, ale my se zaměřili na pár věcí, co budeme chtít do jarních bojů zlepšit,“ řekl k průběhu prvního poločasu, ve kterém jsme inkasovali gól až v jeho závěru.

 

Po změně stran jsme inkasovali ještě třikrát. „V poločase jsem ze hřiště stáhl dvojici zkušených (Literák a Varadi, pozn. red.), pak už tak naše hra tak kvalitní nebyla. Dělali jsme tam individuální chyby, prostě z naší strany byla tahle půlka zápasu špatná,“ přiznal Wozniak. První přípravné střetnutí jsme tak prohráli 0:4. „Karvinští vyhráli zaslouženě, mě však v tomto střetnutí zajímaly především individuální výkony a musím říct, že mě potěšily. Hráče jsme zkoušeli na některých nezvyklých postech, do přípravy se s námi zapojil i dorostenec Šustai, kterého bych chtěl určitě pochválit, jelikož to pro něj musel být určitě velký skok a šok. Každopádně se s tím popral velmi dobře,“ řekl na adresu nejmladšího člena našeho kádru frýdlantský kouč. „Mohli jsme vstřelit dva tři góly, bohužel jsme je nedali. I proto ten výsledek vypadá tak, jak vypadá. Ale bylo to pro nás spíše takové seznamovací utkání. Ukázalo mě to některé věci, které budeme chtít postupně zlepšit. Výsledek v přípravě není vždy až tak důležitý. Na chybách, které děláme, musíme dále zapracovat. Karviná hrála dobrý fotbal, musím ji pochválit. Zcela poprávu jsou tam, kde jsou. Dělají to tu fakt dobře,“ uzavřel hodnocení prvního přípravného zápasu Radim Wozniak.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou