Budějovice mají o hlavním trenérovi jasno. Zachraňovat ligovou příslušnost budou dosavadní asistenti

0

Dynamu se výsledkově nedaří. Na konci listopadu skončila polovina trenérského tandemu Nikl-Zápotočný - Marek Nikl, Tomáš Zápotočný ho následoval před posledním podzimním kolem.

 

Českobudějovické Dynamo od 7. října v osmi ligových zápasech vstřelilo jediný gól (25. listopadu Slavii) a získalo jediný bod v posledním kole s pražskou Bohemkou. To už bylo pod taktovkou Kladrubského a Lercha. A právě bývalý hráč Sparty Jiří Kladrubský a bývalý Slávista Jiří Lerch u jihočeského kormidla zůstanou a budou se snažit udržet Dynamo mezi elitou. Hlavním trenérem bude Jiří Lerch, jehož asistentem se, podle budějovického webu, "zvýšenými pravomocemi" bude právě Jiří Kladrubský.

 

Sportovní ředitel Mgr. Milana Čadka pro web Dynama: „Nakonec jsme se rozhodli pro tuto variantu, mužstvu určitě pomůže fakt, že oba Jirkové už u týmu dlouhodobě působí a ví, jak s hráči pracovat. Slibujeme si od toho, že se mužstvo stabilizuje a semkne. Věřím, že nám toto rozhodnutí pomůže ve splnění hlavního cíle pro jarní část sezony, tedy abychom si i po konci ročníku udrželi prvoligovou příslušnost."


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou