Adediran přeci jen putuje do Baníku. Ten ho získal na hostování s opcí

0

Baník Ostrava zveřejnil příspěvek s Quadri Adediranem už 9. ledna s tím, že se řeší forma jeho působení na druhém břehu republiky. V průběhu následujících dní ale přišla z Ostravy zpráva, že neprošel zdravotní prohlídkou. Teď už zdá se být vše vyřešené a Adediran posílí Baník.

 

V létě nebyl daleko od přestupu do Slavie, kde se spekulovalo o částce 1 milion eur. Nyní by měla být částka až několikanásobně nižší. Původně bylo v plánu trvalý transfer. Po zdravotních problémech se ale týmy dohodly na půlročním hostování s opcí.

 

„Po dohodě mezi všemi stranami jsme se rozhodli jít cestou ročního hostování, což je dostatečně dlouhé období na to, abychom si pak vzájemnou spolupráci mohli objektivně vyhodnotit, posoudit a rozhodnout, zda využijeme i opci. Jak už jsem dříve řekl, Quadri v sobě má zajímavý potenciál, který už ve FORTUNA:LIZE několikrát ukázal, a uvidíme, jak ho dokáže uplatnit v našem, více konkurenčním prostředí. Pevně věřím, že tomu tak bude a že se mu bude v Baníku dařit,“ říká pro ostravský web šéf sportovního úseku Luděk Mikloško.

 

„Jsem rád, že se to uzavřelo, mám jasno a už se můžu naplno koncentrovat na své výkony v Baníku. Na každý zápas proti Baníku si vzpomínám, protože jeho fanoušci vždy udělali fakt skvělou atmosféru na stadionu. Vážím si té šance, že tady můžu být a věřím, že to vrátím na hřišti,“ řekl Adediran.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou