Změna za změnou!

0

Pod nových trenérem Miroslavem Ondrůškem zahájili v úterý 9. ledna muži ČSK Uherský Brod přípravu na jarní část MSFL.

Odchody:

Mário Michalec (Stráně)

Matěj Votava (Hanácká Slavia)

Martin Novotný (Hanácká Slavia)

 

Příchody:

Po více než pěti letech se ale na Moravu vrátil gólman Štěpán Kohoutek. Osmadvacetiletý brankář poslední sezony strávil v Čechách, chytal za Kolín, Štěchovice, Hvozdnice, naposledy byl v Povltavské fotbalové akademii, na jaře by však měl znovu nosit dres ČSK. „Jsme domluvení, zapojí se do přípravy u nás,“ říká Ondrůšek. Na zkoušku do Brodu dorazili i bývalí hráči Sedláček s Váňou, o šanci se perou i mladíci, kteří na podzim působili v nižších soutěžích.

Trenér Ondrůšek chce přivést ještě další hráče, jak okomentoval - „Máme vyhlédnuté i další kluky, ale dokud není nic hotové, nechci o nich mluvit. Určitě ale chceme mančaft doplnit, posílit,“ přiznává Ondrůšek, který vyhlíží i návrat dlouhodobých marodů. Pomalu s tréninkem začínají Sklenář s Flasarem, comeback by rádi co nejdřív ohlásili i Nevařil s Pochylým.

Přípravu začal Uherský Brod v úterý 9.1 v lednu bude tým trénovat třikrát týdně, poté čtyřikrát, do začátku jarní části budou tréninky na Lapači, kde má tým k dispozici umělou trávu a posilovnu. Co se týče přípravných zápasů odehrají broďané šest přípravných zápasů, všechny odehrají doma a první zápas se odehraje 20.2 proti týmu Nové Město nad Váhom.

  Přípravná utkání 

Sobota 20. ledna: ČSK - Nové Mesto nad Váhom

Sobota 27. ledna: ČSK - Valašské Meziříčí

Sobota 3. února: ČSK - Baťov

Sobota 17. února: ČSK - Lanžhot

Sobota 24. února: ČSK - Vsetín

Sobota 3. března: ČSK - Holešov


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou