Ostrá příprava Blanska

0

Do přípravy zamířilo i Blansko, které se už brzy dostane i do zápasového režimu.

Ve středu 10. ledna ozačala blanenským fotbalistům nepříliš oblíbená zimní příprava. Za mrazivého počasí se úvodního tréninku zúčastnilo 22 hráčů a 2 brankáři. Trenérský štáb měl k dispozici mimo jiné i trojici dorostenců a také 2 testované hráče. Jedna změna proběhla během zimní přestávky v realizačním týmu. 

 

Po úvodním slovu trenéra Vorlického následovalo individuální rozcvičení hráčů, zatímco brankáři už tvrdě pracovali pod taktovkou Jaromíra Pitáka. V další fázi byli hráči rozděleni do 4 mužstev po 5 hráčích, ve kterých je čekalo herní cvičení. Navrátilci po zranění, Dominik Blažík a Ondřej Šedivý, trénovali dle svých možností a působili především jako narážeči. Poté probíhala po zbytek tréninku vícepodnětná kondiční hra po celém hřišti, zaměřena na principy, jenž trenéři vyžadují.

V realizačním týmu proběhla během zimní přestávky jedna změna. Jako vedoucí mužstva již nebude nadále působit Dominik Blažík, který se vrací do tréninkové procesu po zranění kolene. Novým vedoucím mužstva bude pan Roman Malý. Přejeme mu mnoho úspěchů v jeho nové funkci!

 

Hráči:

David Kubica

Petr Nešetřil

Ondřej Šedivý

Manji Moses Gimsay

Rostislav Rajčinec

Adam Fiala

Marek Psota

František Čejka

Filip Kocůrek

Tomáš Feik

Richard Foltýn

Tomáš Chyla

Martin Sedlák

Filip Smrčka

Filip Holman

Jiří Tulajdan

Karel Jaroš

Tomáš Černý

Dominik Blažík

Lukáš Málek - z dorostu

Vladislav Němec - z dorostu

Matěj Ščučka - z dorostu

Jan Novák - FC Boskovice

Jakub Novotný - SK HS Kroměříž

 

Odchody:

Miroslav Kamenský, Dan Jambor, Ondřej Porč, Simon Studený (zapojení do přípravy s mateřským 1. SK Prostějov)

 

Rozhovor s trenérem Vorlickým 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou