Plzeň letí do Španělska bez Buchy a Baiera. Na zkoušce neuspěl estonský útočník

0

Viktoria Plzeň zveřejnila seznam hráčů, kteří letí s týmem na zimní soustředění do španělského Benidormu. Na palubě letadla nebude ze stávajícího kádru brankář Viktor Baier a záložník Pavel Bucha. Do nominace se pak nevešel ani testovaný estonský forvard Alex Tamm.

Mladý plzeňský gólman plzeňské Vikorie Viktor Baier neletí s týmem kvůli nemoci. U Pavla Buchy se pak finišuje přestup do americké MSL. Vysoký útočník Alex Tamm naopak nepřesvědčil plzeňské trenéry, aby se stal nyní právoplatným členem plzeňského týmu. 

 

„Během tréninků i přípravných zápasů ukázal své kvality a odvedl výbornou práci, za což mu chceme poděkovat. Nicméně v tuto chvíli jsme se rozhodli jej neangažovat. Vzhledem k velké konkurenci v ofenzivě by neměl potřebné herní vytížení. I nadále s ním ale budeme v kontaktu a budeme jej sledovat,“ řekl na webu plzeňské Viktorie sportovní ředitel klubu Daniel Kolář.

 

Na soustředění neodcestuje ani zraněný útočník Rafiu Durosinmi. Místo Baiera pak dostanou šanci další dva nadějní plzeňští gólmani. 

 

„Viktor je nemocný, proto zůstává doma a k týmu se připojí později. V tréninkovém procesu jej nahradí dvojice talentovaných gólmanů z vlastní líhně, pro které to bude první šance u prvního týmu a samozřejmě velká zkušenost,“ dodal  Daniel Kolář.

 

V posledním přípravném utkání před soustředěním Plzeň porazila Duklu těsně 1:0. Na ohlasy k zápasu a fotky z utkání se můžete podívat ZDE.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou