Zimní příprava - výsledkový servis

0

Většina týmů krajského přeboru odehrála svá první přátelská utkání po úvodním drillu zimní přípravy. Pojďme se podívat jak si týmy vedly.

Svoje zápasy odehrály FC Boskovice-Letovice, které nastoupily proti diviznímu FC Žďas Žďár nad Sázavou, FC Sparta Brno si poradila s Velkými Pavlovicemi. FK Mutěnice v přestřelce, kde padlo 12 branek nestačily na TJ Spartak Stráže, Mokruša se v utkání blýskl hattrickem. Fotbalisté Tatranu Rousínov odehráli duel s SK Slatina Brno. Lídr soutěže FC Kuřim nastřílel 7 branek a nedal Dostě Bystrc šanci, v tomto utkání si připsal hattrick Šťastný. Fotbalisté Kunštátu sehráli vyrovnaný duel se Svratkou Brno. Morenda odehrála svůj přátelak v Blansku s "B" týmem hrající 1.B třídu. Fotbalisté z Krumvíře zajížděli k přátelskému utkání do Dambořic hrající okresní přebor, v tomto duelu si připsal čtyři trefy Havlín.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou