Frajeři neustojí, že frajerky po mně čumí, řekl Vůch po rvačce v Rakousku

0

Egon Vůch se v letošní sezoně znovu vrátil na trávníky, místo třetiligových Domažlic ale jezdí hrát fotbal až do Rakouska, kde působí v nižší soutěži. O víkendu  fotbalista, který nechodí celou svoji kariéru pro maléry daleko, dal o sobě znovu vědět. Bývalý ligový fotbalista zavítal do jednoho z místních klubů. Tam došlo k šarvátce, kterou plzeňský odchovanec odnesl rozbitým obličejem. 

"Frajeři neustojí, že frajerky po mně čumí. To je pro mě úplně nejvíc. Když jdou po tobě zleva a zprava, musíš něco schytat. Mám otevřený obočí, ale to není nic. Prezident klubu mě odvezl pryč a říkal, ať se tam už nevracím. Teď se ale seberu a jedu tam zpátky. Teprve poznají, co to je světskej,“ řřekl Egon Vůch na videu na svém instagramovém účtu k celé akci, z níž si odnesl zranění na hlavě.

 

Třiatřicetiletý fotbalista se už vykurýroval z posledního zranění a v letošní sezoně působí v nižší rakouské soutěži. Ročník odstartoval v Pregartenu, kde ve dvou zápasech vstřelil tři branky. Během zimy pak Egon Vůch změnil v rámci Rakouska angažmá, když od jara by měl střílet branky SC Retz. 

 

Začátek svého nového angažmá neodstartoval Vůch sice dobře, přesto je vidět podle reakce majitele, že na podobné situace je zvyklý. Nechme se tak překvapit, zda bývalý mládežnický reprezentant vydrží v Retzu až do začátku jarní části soutěže. Jisté je však jedno, tento fotbalista už ani pro ránu nejde daleko. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou