Tetour navzdory zranění mění dres, minimálně jaro stráví v Liberci

0

V posledních měsících zraněný Daniel Tetour mění působiště. Ve Slovanu Liberec podepsal do konce sezóny s opcí na další dva roky.

 

29letý Daniel Tetour přestoupil v roce 2020 z Dukly do Baníku, ve kterém odehrál 73 ligových zápasů, kde si připsal 12 gólů.

 

„Když jsem sledoval zápasy Slovanu, líbila se mi předváděná hra, kterou se chce tým prezentovat a která je i mně vlastní. To byl jeden z hlavních důvodů, proč mě lákalo jít právě do Liberce. Určitě hrála roli i osoba trenéra Kozla, pod kterým jsem vyrůstal na Dukle. Vím, jaký chce hrát fotbal a je mi to blízké,“ řekl po přestupu zkušený záložník, který by se měl na trávníky vrátit v průběhu několika týdnů.

 

Tetour se v Liberci potká s trenérem Lubošem Kozlem, který ho vedl už v Dukle.

 

„Daniel toho kvůli zdravotním problémům v posledním půlroce moc nenahrál a nám během této doby vykrystalizoval střed hřiště ve složení, na které chceme sázet také v nadcházejícím období a blízké budoucnosti. S nabídkou Liberce jsme proto souhlasili a dohodli jsme se na podmínkách. Danovi přejeme hodně štěstí v další kariéře a za klub mu taky děkuju za tři a půl roku, které v Baníku odehrál,“ dodal k přestupu šéf sportovního úseku Baníku Ostrava Luděk Mikloško.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou