Česko má tři týmy v osmifinále! Sparta otočila dvojzápas s Galatasarayem. Na koho české týmy mohou narazit?

0

Pražská Sparta otočila na domácí půdě dvojzápas s Galatasarayem Istanbul a bude hrát osmifinále Evrospké ligy. V něm ji doplní další klub z hlavního města - Slavia. Osmifinále budou hrát i v Plzni. Viktoria nastoupí v osmifinále Evropské konfernční ligy. Na koho mohou tři naši zástupci narazit a kdy probíhá los?

 

Sparta nastoupí proti jednomu z vítězů základních skupin Evropské ligy. Sparťané tedy vyzvou jeden z týmů: Atalanta Bergamo, Brighton, Bayer Leverkusen, Liverpool, Rangers Glasgow, Villarreal a West Ham. Na Slavii podle pravidel narazit nemůže.

 

Slavia bude při losu osmifinále Evropské ligy nasazená a může narazit na týmy, které postoupily z šestnáctifinále. Konkrétně jsou to týmy: Freiburg, Karabach, AC Milán, Benfica Lisabon, Marseille, AS Řím a Sporting Lisabon.

 

Svého soupeře se Sparta a Slavia dozví v pátek 23. února ve 12 hodin.

 

Třetí tým v osmifinále evropského poháru je Viktoria Plzeň. Ta je mezi 16 nejlepšími v Evropské konferenční lize a při losu pro ni platí podobný model jako u Slavie. Také ona narazí na postupivší z šestnáctifinále. V Plzni se tedy mohou těšit na jeden z těchto týmů: Maccabi Haifa, Ajax Amsterdam, Dinamo Záhřeb, Servette Ženeva, Olympiakos, Royale Union SG, Molde a Sturm Graz.

 

Viktoria se soupeře dozví o hodinu později než Slavia a Sparta. V pátek 23. února ve 13 hodin.

 

První zápas osmifinále Evropské ligy a Evropské konfernční ligy se odehraje 7. března, odvety jsou na programu 14. března.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou